Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mun uus kantis! (kirppari)

Juttuhan on niin, että Valtterin lopettamisen jälkeen vaatteiden ostamiseni loppui kuin seinään. Kaupoista en osta vaatteita juuri koskaan, enkä meinannut mitenkään löytää kirppistä, josta löytyisi jotain mieleistä ostettavaa. Mutta nytpä olen löytänyt sellaisen! Kyseessä on Hämeentiellä sijaitseva Metka. Kaksi pysäkkiä Sörnäisistä Arabian suuntaan ratikalla. Mahtava paikka. Kivoja työntekijöitä ja lähes aina hyviä löytöjä. Vein sinne tänään itsekin tavaroita myyntiin. Ennen avaamista meitä oli jo hyvä määrä ihmisiä ovella jonottamassa. Olen käynyt tuolla aamulla, päivällä ja juuri ennen sulkemisaikaa, ja aina siellä vaan riittää paljon porukkaa. Ihan syystäkin :). Tämä nyt ihan vaan vinkkinä niille, jotka etsivät vielä sitä oikeaa edesmenneen Valtterin tilalle. Saa antaa vinkkejä myös muista kivoista paikoista.

Tässä vielä kuva perjantaina värjätyistä hiuksistani. Sävyt vaihtuu, mutta punaisuus ei näemmä katoa :).

redhed2

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply