Suomen suurin matkablogiyhteisö

Heippa ystävät!

hiekkasydän

Hyvää Ystävänpäivän aattoa kaikille :)!! Havahduin siihen, että minulla ei ole treffejä huomiseksi sovittuna yhdenkään ystävän kanssa. No, onneksi vuoden jokainen päivä voi olla Ystävänpäivä. Suomessa tästä ei ehkä muutenkaan meuhkata niin kuin esimerkiksi Jenkeissä. Jo viikko sitten Twitter täyttyi selvitymisstrategioista, jotka oli tarkoitettu sinkuille Ystävänpäivän varalle. Todella symppistä :D. En ollutkaan tullut ajatelleeksi, että minun pitäisi jotenkin kitua huomenna.

Huominen on päivä, joka on pyhitetty ystäville aivan erityisesti. Siitä huolimatta tahtoisin muistuttaa kaikkia siitä, että ystävät ovat parasta, mitä meille on tässä elämässä annettu. Emme voi koskaan tietää, montako hetkeä saamme heidät pitää luonamme. Ollaan siis ihan superkiitollisia heistä, ja arvostetaan sitä yhteistä aikaa heidän kanssaan. Ja ennen kaikkea, pidetään huolta toisistamme. Ihan vuoden jokaisena päivänä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply