Suomen suurin matkablogiyhteisö

Chongqing?

Kiinalaisen vuodenvaihteen kunniaksi ”lueskelin” tänään Hong Kongin Metrolehteä, jossa ainoa ymmärrettävä sivu koostui Finnairin lentotarjouksista. Minulle on tullut joku armoton pakkomielle matkustaa Kiinaan! Tekisi niin hirvittävän paljon mieli vain ostaa lennot Chongqingiin. Ärsyttää, että tarjoukset ovat vain huomiseen voimassa. Minulla ei oikeastaan ole rahaa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tuollaisen visiitin pystyisi tekemään suhteellisen edullisestikin. Kenentköhän voisin napata mukaan tuollaiselle retkelle? Minua kiehtoo suunnattomasti se, että en tiedä tuosta Kiinan jäätävän kokoisesta metropolista mitään, eikä ilmeisesti kovin moni muukaan. Olisi valtavan kiehtovaa lähteä käymään kaupungissa, jonka nimen lausumisesta minulla ei ole hajuakaan.

Argh. Matkakuume. Hyvää kiinalaista Uutta Vuotta joka tapauksessa kaikille!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply