Suomen suurin matkablogiyhteisö

28 vuotta

Vanhuus ei tule yksin. Eihän? Kymmenen vuotta sitten, täyttäessäni 18, en olisi voinut IKINÄ kuvitella, että olen 28 vuotiaana sinkku. Mutta tässäpä sitä ollaan. Ovatpa ajatukseni kyllä käyneet läpi hurjan remontin noista päivistä.

artsukuva 03

Näin minä maalailin tennareitani 18-vuotiaana, ja kuvittelin, että tulen menemään lähivuosina naimisiin. Onneksi naiivi teinityttö ei saa aina mitä haluaa. Olen käynyt läpi paljon vaikeita ihmissuhteita ja tajunnut, että olen hyvin onnellinen, kun olen saanut kasvaa ihan itsekseni ja yksinäni aikuiseksi. Nyt tosin alkaisin olla vähitellen valmis sitoutumaan vakavaan ihmissuhteeseen, joten elämäni mies -tervetuloa pelastamaan minut Kalliosta :)!

On vähän pelottavaa ajatella, että siitä on oikeesti 10 vuotta kun tulin täysi-ikäiseksi. 10 vuotta siitä kun otin ensimmäisen tatuointini. 10 vuotta siitä kun leikkasin rastat pois. 10 vuotta siitä kun juhlittiin penkkareita..En voi väittää, etteikö jonkinlainen kolmenkympin kriisi kummittelisi pääni sisällä. Kolmekymppisenä ei voi kertoa enää olevansa twenty-something. Silloin ollaan 30 ja se tarkoittaa, että ollaan ihan oikeasti aikuisia. Teini-ikä on silloin vain kaukainen muisto. Onneksi minulla on vielä kaksi vuotta armonaikaa. Nyt olen vielä kaksikymppinen.

Täytän tänään 28 ja olen iloinen tästä hetkestä.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Heidi torstai, 7 helmikuun, 2013 at 13:12

  Paljon onnea 28-vuotiaalle! Enpä kyllä minäkään nähnyt elämääni 18-vuotiaana sellaisena, kun se nyt 29-vuotiaana (ja noin kuukauden päästä sitten aikuisen ikäisenä, apua!) oikeasti on. Jotenkin sitä odottaa saavuttavansa kaiken viimeistään kolmekymppisenä, mutta ainakin ne saavutettavat asiat ovat muuttuneet vuosien varrella 🙂 Ja ehkä sitä nyt on jo niin viisas, ettei aseta itselleen enää mitään päivämäärärajoja!

  • Reply mirkki lauantai, 9 helmikuun, 2013 at 22:30

   Kiitos :)! Ei elämää voi koskaan käsikirjoittaa, joten siinä mielessä kaikki itselle asetetut aikarajoitukset ja muut ovat täysin turhia. Mutta olisihan se silti kiva saada jotain aikaan seuraavan parin vuoden aikana ;D.

 • Reply kaukokaipuu sunnuntai, 10 helmikuun, 2013 at 19:43

  Onnea kaunokainen! Se prinssi tulee kyllä (;

  • Reply mirkki maanantai, 11 helmikuun, 2013 at 16:10

   ;). Joo prinssi tulee pelastaan mut ja elän elämäni onnellisena loppuun asti. Sen pituinen se. Jotenkin näin.

  Leave a Reply