Millanen päivä sulla on huomenna? Mulla on normi(tukka)päivä

Normitukkapäivä.

Tänään olin Wellan studiolla hiuskuvauksissa. Nähtäväksi jää miten saan huomenissa selviteltyä hiukseni. Tänään olen kertakaikkiaan liian väsynyt sitä tekemään. Tulin  kipeäksi päivän mittaan. Luojan kiitos, saan loppuviikon työskennellä kotoa käsin. Aion ottaa kaiken irti siitä, että huomenna ei tarvi laittaa kelloa herättämään aamulla. Luksusta! Stressin määrä elämässä alkaa vähitellen taas pudota, ehkä siksi tämä sairastuminenkin. On se vaan jännä, miten ihminen aina ajaa itsensä siihen stressikierteeseen, vaikka tietää, miten huonoa se itselle ja ympäristölle tekee.

Nyt kun minulla on taas aikaa ajatella, jaksan haaveilla reissaamisesta. Onneksi valon lisääntyminen helpottaa oloa täällä Suomessakin päivä päivältä. Tulevaisuudessa aion palailla vähän aktiivisemmin taas bloginkin pariin. Kaikin puolin tuntuu, että valoa kohti mennään. Suunta on oikea, vaikka välillä edetäänkin hitaasti.

Nyt aion mennä nukkumaan tämän takkutukkani kanssa. Uni on yksi parhaista jutuista ikinä. ZZZ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply