Tänään maksetaan eiliset reissut

Sen lisäksi, että koitan epätoivoisesti säästää tällä hetkellä rahaa tulevia reissuja varten, ilmeni yllättäen, että saan tänä vuonna (ja monta vuotta vastedeskin) maksella myös vanhoja reissujani -opintolainaa nimittäin! Kaiken aikaa minulle on pankin taholta kerrottu, että  lainan  maksu alkaa 2 vuotta valmistumisesta. Näin minulle kerrottiin vielä eilen puhelimessa. Se oli kuitenkin eilen se :D. Tänään totuus on toinen, ja nyt sitten maksellaan niitä retkiä, joita lainan turvin tuli vuosien 2005-2010 välillä tehtyä. Näillä mennään.

Intia huhtikuu 2007

Jotenkin sitä vaan eli aina siinä turvallisessa ajatuksessa, että niitä lainoja maksellaan sitten ”joskus” tulevaisuudessa. Nyt on koittanut se joskus. En kuitenkaan aio katua sitä, että olen lainaa nostanut. Muuten ylläolevaa kuvaakaan ei olisi 6 vuotta sitten otettu. Ehkä tämä on nyt sitten sitä aikuisuutta.

Not.

Seuraavia reissuja suunnittelemaan :). Tällä kertaa ihan itse ansaitulla rahalla.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply