Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessujen jälkeisiä tunnelmia

”Mun matkakuume on niin iso, että se mahdu tähän halliin.”

-Matkamessuilla kuultua-

No niin, Matkamessut ovat ohitse ja taas on innostuttu yhdestä jos toisestakin uudesta ja vanhasta reissukohteesta. Enää ei puutu kuin.. koko reissubudjetti =D. Pikkuvikoja. Sunnuntaina messuilla oli jotenkin paljon leppoisampi meininki, kun väkeä ei ollut enää sellaista määrää kuin lauantaina. Oli mukava kuulla esimerkiksi Pikavuoron terveiset suoraan Aasiasta. Tuntuu siltä, että iso osa Rantsun bloggaajista viilettää tällä hetkellä jossain maailmalla, ja harmittavan vähän tuli tavattua lopulta muita bloggaajia. Ehkä ensi kerralla :).

Malesia jäi voimakkaimmin kummittelemaan päähäni Matkamessujen jälkeen. Olen vakuuttunut, että tämä fiilis ei katoa, ennen kuin oikeasti pääsen siihen maahan matkustamaan. Toivottavasti vielä tänä vuonna. Harmi ettei se raha kasva puussa. Tai edes tikuissa, kuten Thaimaassa ;).

Rahat

Todella monet ystäväni ja tuttavani asuvat tällä hetkellä ulkomailla, tai ovat pidemmällä reissulla. Itse olen ehkä jonkinlaisessa risteyskohdassa elämässäni. En halua sulkea pois sitäkään vaihtoehtoa, että jossain vaiheessa muuttaisin pois Suomesta. Tahtoisin oppia englannin kielen niin sujuvasti, että pystyisin työskentelemään toimittajana myös sillä kielellä. Toki nytkin pystyn haastattelemaan englanniksi, mutta en vielä luota omaan kirjoitusasuuni niin paljon, että tohtisin tarjota juttujani kansainvälisiin lehtiin. Se on ehkä yksi tulevisuuden haaveistani :).

Paljon heräsi ajatuksia messuilla ja niiden jälkimainingeissa. Oli mukava tavata monia  vanhoja ja uusia tuttuja. Seuraavaksi on luvassa retki Tallinnaan muiden bloggaajien kanssa. Terkkuja vaan Nella ja Panu (=!! Pian nähdään taas.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply kaukokaipuu keskiviikko, tammikuu 23, 2013 at 19:45

    Oli kyllä ihan mahtia nähdä, kiitos seurasta minunkin puolestani, kaunokainen <3

  • Leave a Reply