Matkamessulauantai

 

Niin sitä tuli kierreltyä reilut 5 tuntia Matkamessuilla tänään. Muutama muukin oli liikkeellä.Etenkin aamupäivästä Messukeskuksella oli juuri odotetunlainen tungos. Nyt olisi sitten kassi täynnä esitteitä, joita pitäisi alkaa kahlaamaan läpi. Ehkä niistä jopa löytyy inspiraatiota loppuvuoden reissua ajatellen. Nyt on pää niin kertakaikkisen tyhjä, että kohta alkava Putous on täydellisen sopiva nollaus tälle päivälle.

Täytyy sanoa, että oli mielenkiintoista kuunnella Mondo-lavalla vinkkejä Helsingistä. Aina sitä ei näe lähelleen. Oli hauskaa kuulla asuvansa Helsingin kiinnostavimmassa kaupunginosassa. Ehkä täytyy alkaa katselemaan ympärilleen ja tajuta se myös itse.

Huomenna taidan ottaa messuilla vähän rauhallisemmin ja hengailla enemmän Rantsun loungessa. C ya around.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply