Suomen suurin matkablogiyhteisö

Loma on paketissa

Se on sitten joululoma lusittu. Olipas mukava olla viikko rauhassa ja ennen kaikkea jossain muualla kuin Helsingissä. Äsken tullessani kotiin, rappukäytävässä haisi ensin ruuti, sitten virtsa ja lopuksi alkoholi.. Vanha kunnon Kallio!

Loma koostui mm, näistä asioista: Ystävät, perhe, sukulaiset, suklaa, uudet kansainväliset tuttavuudet ja ruuat, elokuvat, kirjat, venäjän kielen kertaaminen, vanhat tv-sarjat, joulupuuro thailaisittain, suklaa, reissujen suunnittelu, ihanat jouluviestit ystäviltä, lahjat, jouluruokailu Ikaalisten kylpylässä, suklaa, nukkuminen, lepääminen, löhöileminen. Ainiin ja suklaa.

Tänään alkoikin sitten treenaaminen ja hyvä veikkaukseni on, että huomenna en pääse ylös sängystä. Liikunta on yksi parhaista jutuista ikinä, harmi että olen viime vuosina kadottanut sen jonnekin. Nyt on kovasti intoa aloitella uudelleen. Hyvillä mielin siis kohti uutta aktivisempaa vuotta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Amanda lauantai, joulukuu 29, 2012 at 00:03

    Hee, vähän samoilla kokemuksilla tulin takaisin Suomeen ja Helsinkiin tänään: sporaa odotellessani bongasin ensi töikseni oksennusta maasta, ja sporassa haisikin sitten jo virtsa. Kallio mikä Kallio! Tsempit täältä liikuntahommiin, se on kieltämättä parasta ja kun vaan saa itsensä liikkeelle, niin parhaimmillaan siihen koukuttuu 🙂

    • Reply mirkki lauantai, joulukuu 29, 2012 at 11:59

      Haha joo Kallio ei kyllä muutu vaikka muualla maailmassa tapahtuisi mitä ;D. Kiitos tsempistä, olen jo ihan koukussa tähän tunteeseen kun lihakset on niin jumissa ettei pääse ylös sängystä 8).

    Leave a Reply