Suomen suurin matkablogiyhteisö

Day 23, spesiaaliterkkuja muutamille bloggaajille

Joulu on jo ihan ovella.  Olemme tänään Suomessa surullisten uutisten äärellä, kun kadokissa ollut 8-vuotias Arttu on löydetty kuolleena sortuneesta lumiluolasta. Valkoinen Joulu sai siis varjoja ylleen. Toivon, että Joulusta tulee tulevaisuudessa entistä enemmän sellainen aika, jolloin ihmiset tahtovat tehdä hyvää. Tahtoisin tämän loputtoman kuluttamisen ja hössötyksen kertakaikkiaan loppuvan. Niin monet lapset tässäkin maassa kaipaisivat oikeasti vain aikaa ja välittämistä, eivät niinkään  turhia lahjoja.

***

On hienoa, että Rantapallon bloggaajakunta on kasvanut huimasti siitä, mitä se oli vuosi sitten, kun itse täällä aloitin. On valtavan hienoa lukea muiden tarinoita, ja jakaa itse omiaan :). Tahdon toivottaa teille ihan jokaiselle rauhallista Joulua ja menestystä tulevaan vuoteen! Tahtoisin kuitenkin lähettää erityisterveiset muutamalle bloggajalle:

Nella: Tutustuimme reilut puolitoista vuotta sitten kevään Kierrätystehtaalla. En tiedä, olisinko ilman tuota juttutuokiotamme tällä hetkellä Rantapallossa pitämässä blogia -ainakaan en olisi tätä aloittanut vielä tammikuussa. On niin mahtavaa, miten uusien ihmisten tapaaminen tuo ihan konkreettisesti uusia hienoja asioita elämään. Olet edelleen minulle inspiraation lähde, kun katson miten monia erilaisia asioita teet niin suurella sydämellä ja intensiteetillä. Olet aina vain yksi minun lemppari monilahjakkuuksistani tässä maassa. Nähdään taas pian <3. Vietä ihana Joulu!!

Veera: Olen mielenkiinnolla seurannut tämän vuoden aikana, miten olet mennyt kohti unelmiasi, ja miten Hong Kongiin muuttosi lähestyy päivä päivältä. Sinun elämänasenteessasi on jotain harvinaislaatuista positiivisuutta, joka varmasti tarttuu myös muihin ympärilläsi. Reissutarinasi ovat monin tavoin huikeita, ja olen iloinen, että sain kuulla niitä myös ihan kasvotusten Hämeenlinnan retkellämme. Toivon, että selviät seuraavista reissuista vähän pienemmillä kolhuilla kuin aiemmista :P. Näen myös, että sinulla on tahto vaikuttaa tässä maailmassa niin, että useammilla olisi täällä hyvä olla. Älä tule kyyniseksi, vaikka ympärillä olevat ihmiset koittaisivat lannistaa. Ihanaa Joulua ja ihan mielettömän mahtavaa Uutta Vuotta. En edes osaa kuvitella, millaisia seikkailuja sinulla vielä on edessäsi <3.

Jussi: Vaikka niin kovasti uhosimme kevättalvella, että tänä talvena olisimme jossain kaukana Suomesta, niin täällä minä istun naputtelemassa terveisiäni Kankaanpäässä kovien pakkasten keskellä. Olen iloinen, että sinä uskalsit irrottautua, ja lähteä kohti tuntematonta.  Vietä huikea Joulu siellä, ja tule tammikuussa sitten jakamaan tähän astisen seikkailun parhaat palat (=!! Huippua, että kuulut nykyään myös Rantsun bloggaajiin. Olisikin melkein laitonta olla jakamatta tuollaisia kuvia ja tekstejä.

Haluaisin lähettää terveisiä myös Panulle, joka uskollisesti pirtää Rantaallon miesbloggajien lippua korkealla! On ollut kiva tutustua :). Ja täytyy sanoa vielä se, että on huippua lukea blogistasi Euroopan kohteista, sillä ne ovat minulle täysin tuntemattomia. Leppoisaa Joulua sinulle!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply lepanu maanantai, 24 joulukuun, 2012 at 01:46

  Oh, kiitos paljon, Mirkki! Sinuunkiin on ollut mukava tutustua ja kiitos paljon hyvästä blogistasi! Oikein mukavaa ja rauhallista joulua sinulle!

 • Reply mavericou torstai, 27 joulukuun, 2012 at 04:59

  Oih, kiitos Smirq! Täytyy myöntää et on aik lail kirimine tehtävä blogis lukemisessa, niin loistavia oivalluksia kuin nää onkin. Kaikki oma nettiaika menny viime aikoina omien poustauksien laittoon. Eli nettiaika on ollut aika kortilla, missä on puolensakin. Tarkoittaa myös sitä, että arvostaen ihmettelen teidän aktiivibloggaajien energiaa, itselle tuntuu olevan ponnistelua. Ja kuitenkin se on hyvä tapa purkaa kaikkea tuhtia kokemustulvaa että pysyy järjissään. Mutta mahtavat joulun loput ja uudet vuodet sinne!

 • Reply Veera Bianca lauantai, 29 joulukuun, 2012 at 02:42

  Voi kauhia miten tällanen meinasi lipua multa ihan ohi kun läppäri pääsi hajoamaan. Kiitos ihanista sanoista, olen täysin liikkunut! 🙂

  Mä olen myös sitä mieltä, että oli mahtavaa nähdä ihan kasvotusten Hämeenlinnassa 🙂 Sun blogi on ihana piriste arjen keskellä ja rakastan sun otetta asioihin! Keep up the fantastic work! <3 Pus!

  • Reply mirkki lauantai, 29 joulukuun, 2012 at 11:59

   <3

  Leave a Reply