Suomen suurin matkablogiyhteisö

Skeittausta ja unelmia uudesta kesästä

Kuva Bangkokista

Olimme eilen katsomassa skeittidokkaria. Oli kiehtovaa kuulla legendaaristen skeittareiden tarinoita ja nähdä autenttista kuvamateriaalia 80-luvulta. Nykyään ei vaan enää saa kuviin samanlaista tunnelmaa..On aina inspiroivaa kuulla, miten joku on uskonut omiin unelmiinsa, vaikka välillä ovia on suljettu nenän edestä ja ulospääsyä ei ole ollut näköpiirissä. Toivoisin osaavani elää elämääni samanlaisella asenteella.

Alati synkkenevä syksy on omiaan tappamaan aurinkoenergialla elävän ihmisen hyvän fiiliksen. Koko ajan väsyttää eikä oikein tiedä mitä kohti edes pitäsi pyrkiä. Onneksi parin viikon päästä odottaa pienimuotoinen syysloma Tukholmassa. Maisemanvaihto tekee hyvää mielelle, ja on taas helpompi jaksaa tätä kirjaimellisesti harmaata arkea. Kuuntelin radiosta ihmisten mielipiteitä heidän lempikuukaudestaan, enkä pysty ymmärtämään niitä, jotka vastasivat marraskuu :D. Sitä odotellessa. Se on hassua, kun joidenkin mielialaan ei vaikuta valon määrä mitenkään. En tiedä onko meissä muissa sitten joku valmistusvirhe. Minusta ainakin tuntuu, että minun olisi pitänyt syntyä sinne maailman aurinkoisemmalle osastolle.

Pakko vaan luottaa siihen, että kaikesta huolimatta olen sillä paikalla, jossa minun on tarkoitus olla. Toivon mukaan ensi talvena on tarkoitus suunnata  johonkin aurinkoon :`).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply