Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maassa syömässä maan tavalla

 

 

Pahoitteluni kuvanlaadusta. Heti kun rikastun niin lupaan ensitöikseni ostaa järkkärin. Tässä kuitenkin alkuruokaa lukuunottamatta tiistain lounaamme kuvitettuna. Suosittelen lukemaan aiheeseen liittyvät tekstit Veeran ja Panun blogeista. Sieltä löytyy tarkempaa kuvausta tästä ruokailustamme Hämeenlinnan Raatihuoneella. Fiilis oli itselläni korkealla, sillä olin joitain päiviä aiemmin katsellut television kokkiohjelmia ja huokaillut, että kumpa joskus joku tekisi minullekin hienon aterian. No toiveeni toteutui, kirjaimellisesti :).

Nykyään puhutaan paljon lähiruoasta. Itsekin toivoisin jonain päivänä vaihtavani lähikaupan ruoan kokonaan lähiruokaan. Harvoin näkee tuollaisella luovuudella toteutettua ateriakokonaisuutta. Ei olla selvästi juostu vaan trendien perässä, vaan maukkaan ja persoonallisen ruoan tekemistä on treenailtu ja hiottu vuosikymmeniä. Ja lähiruoka oli oikeasti lähiruokaa, sillä jotkut ainekset oli poimittu aamusella kodin nurkilta. Arvostan.

Luonnossa on paljon enemmän syötäväksi kelpaavia juttuja kun äkkiseltään osaisi kuvitella. Eipä olisi minulle tullut mieleen, että lähes yksistään horsmasta tehty sorbetti olisi noin hyvää ^^. Olen itse maailman huonoin kokki, joten tällaiset ruoanlaittajat ovat totisesti inspiroivia. Kiitos siis Hämeenlinnan Raatihuoneelle. Teitte vaikutuksen.

Suosittelen kotimaanmatkailua. Ja syömistä ;).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Veera Bianca lauantai, syyskuu 22, 2012 at 13:08

    Mahtavaa, että voin vihdoin kertoa pitäväni suomalaisesta ruoasta 😀 Nälkähän tässä tulee TAAS

  • Leave a Reply