Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rantapallo Goes HML

 

Tänään teimme syysretken Rantapallon porukalla. Emme matkustaneet maailman ääriin, vaikka niinhän se menee, että kauas on lyhyt matka, ja lähelle on vaikea lähteä. Tällä kertaa pääsimme tutustumaan siihen, mitä löytyy tunnin matkan päästä Helsingistä.

Vietimme päivän aurinkoisessa Hämeenlinnassa.

Jos ei lasketa muutamaa ohikulkumatkaa tai pikavisiittiä, olen viimeksi viettänyt aikaa Hämeenlinnassa 90-luvun lopulla. Pakko todeta, että kaupunki on kyllä muuttunut edukseen. Jos olen itse kasvanut noista ajoista, niin on tämä kaupunkikin. Kuntaliitosten myötä myös kirjaimellisestikin. Pidin kovasti kaupungin tunnelmasta, ja innokkaiden oppaidemme Kaarinan ja Eijan rakkaus kotikaupunkiaan kohtaan oli harvinaislaatuista ja inspiroivaa. Toivon, että jonain päivänä oppisin itsekin arvostamaan omia juuriani samalla tavalla.

 

Olen halunnut matkailla kotimaassa enemmän jo pitkän aikaa. Nyt sain jälleen uuden kipinän siihen. Reissaamista helpottaa opiskelija-alennusteni loppumisen jälkeen se, että sekä VR:llä että eri bussiyhtiöillä on nykyään tämän tästä hyviä tarjouksia. Normaalihinnoillahan matkustaminen on ryöstöhintaista eikä siksi juuri innosta.

Tästä päivästä jäi hyvä fiilis, ja mielellään olisin jäänyt kaupunkiin pidemmäksikin aikaa. Palailen vielä myöhemmin asiaan ja erityisesti Raatihuoneen herkullisiin ruokiin. Saimme todistaa, että suomalainen ruokakin voi olla erittäin eksoottista. Tuollainen ruokailukokemus on jo yksistään tarpeeksi hyvä syy poistua mukavuusvyöhykkeeltä (eli kehä kolmosen sisäpuolelta :D).

Kiitos ja kumarrus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Veera Bianca tiistai, syyskuu 18, 2012 at 22:57

    Kiitos hyvästä seurasta! Loistava Hämeenlinna-retki 🙂 ..ja mun pitäs kuvasta päätellen hankkia uudet kengät haha 😀

  • Reply lepanu keskiviikko, syyskuu 19, 2012 at 01:46

    Oijoi, hyvää settiä ja upeita kuvia!

  • Reply mirkki keskiviikko, syyskuu 19, 2012 at 08:29

    Veera sit vasta ku pohjat hajoo :D. Kiitos Panulle ja Veeralle seurasta. Nyt kaikki postailemaan aiheesta ^^

  • Leave a Reply