Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viime kesän helteissä on se vika että ne menivät jo

Kuvat Siru Kivistö

Sain yllättäen sähköpostissa ystävältäni viime kesän fiilistelykuvia. En enää muistanut tällaisten kuvien olemassaoloakaan :). Minulla on ikävä kesää. Olen viime päivinä joutunut välillä käyttämään välihousuja farkkujen kanssa, ja se ei varsinaisesti vastaa minun mielikuvaani kesästä. Muuten fiilis on kohdillaan ja uskon, että tästä kesästä (ja vuodesta) tulee paras pitkään aikaan. Vietän freelancerin arkea tällä hetkellä kahvilassa, ja olen kiitollinen tästä hetkestä. Siitä huolimatta, että ensi viikosta lähtien ei ole vielä mitään töitä tiedossa.  Taidankin lähteä ulos aurinkoon. Vaan koska voin.

<3

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply