Suomen suurin matkablogiyhteisö

The best (summer) is yet to come

Kesä!

Vielä ihan muutama päivä taaksepäin (eli hetkellä jolloin nämä kuvat otettiin) oli ihan jäätävän kylmä. Nyt alan uskoa siihen, että tähän maahan on saapumassa ihan oikea kesä. Ennen kesää minulla on tapana tehdä suunnitelmia, jotka eivät juuri koskaan toteudu :D. Olen esimerkiksi vannonut viimeiset viisi vuotta, että menen Särkänniemeen kesällä. Tuloksetta. Nyt aion tilata itselleni aurinkoisen ja rennon kesän, ja toivon, että se myös toteutuu. Minun kesäni alkaa maanantaina omilla valmistujaisjuhlilla. ”Mä en uskonu että sä koskaan valmistuisit” sain kuulla viimeksi muutama päivä sitten. En minäkään uskonut. Mutta elämässä tapahtuu ihmeitä. Sellaisia, jotka eivät unohdu koskaan.

Maanantain jälkeen minä voisin vihdoin ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi. Olen päättänyt, että en aio tehdä sitä. Päätin vuosia sitten, että minä en valmistu työttömäksi. Tämä on hyppy kohti tuntematonta. Aion luottaa siihen, että pystyn toistaiseksi elättämään itseni freelancerina.  And I love it <3.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply fusse torstai, 24 toukokuun, 2012 at 11:24

    DIY kunniaan!

  • Leave a Reply