Endings

Kuva työpaikaltani

Huomenna on minun viimeinen työpäiväni so far. Olen ollut neljä vuotta samassa paikassa duunissa. Työkavereiden kanssa tulee vietettyä niin iso osa päivittäisestä valveillaoloajasta, että tällaiset muutokset tuntuvat oudolta. Minulla ei ole mitään havaintoa tulevasta. Ainakaan reissuista ei tarvi haaveilla ennen kuin saan uuden työpaikan ja voin alkaa jälleen kartuttamaan matkakassaa. Töihinkin mielelläni suuntaisin jossain vaiheessa Suomen ulkopuolelle, mutta en sitäkään viitsi ihan tyhjätaskuna tehdä. Pelottavaa, kiehtovaa, mielenkiintoista ja surullista samaan aikaan.

Mitähän sitä tekisi torstaina :)…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Inita keskiviikko, huhtikuu 25, 2012 at 11:45

    Hellou, jätin sulle mun blogissa haasteen 🙂

  • Leave a Reply