Suomen suurin matkablogiyhteisö

Miksi

Teemme valintoja kaiken aikaa mitä erilaisempien motiivien pohjalta. Jotkut motiivit ovat hyviä, toiset huonoja. Toisinaan vääristä lähtökohdista tehdyistä päätöksistä voi syntyä jotain ihan mahtavaa, ja päinvastoin.

Mietin jo aiemmin blogissani miksi tahdon matkustaa. Nyt mietin asiaa kuitenkin vähän laajemmasta perspektiivistä. Monesti elämämme nimittäin kulkee tietyn kaavan mukaan, koska meillä on joku pohjimmainen motivaatio tehdä asioita. Se voi olla vaikka halu toteuttaa itseään, kokea elämässä mahdollisimman paljon, paeta jotain vaikeaa asiaa kaikkeen mahdolliseen, joillain ihmisillä (onneksi) on vielä myös halu tehdä hyvää, joka motivoi lähes kaikkea tekemistä. Mietin, millä asenteella haluan itse elää ja olla. Olenko minä se, joka tahtoo nähdä mahdollisimman paljon ja ”ottaa elämästä kaiken irti” vai missä on minun perimmäinen motivaationi elämässä.  Kun kumartaa yhteen suuntaan niin helposti tulee näyttäneeksi persettä toiseen suuntaan. Jos minä haluan elää omille unelmilleni niin tarkoittaako se sitä, että helposti käännän selkäni jollekin tärkeämmälle. Tottakai on hyvä olla ensin itse terve ja onnellinen, että voi auttaa muitakin pääsemään samaan, mutta entä jos on itse ensin terve ja onnellinen eikä senkään jälkeen kiinnostunut muiden hyvinvoinnista..? Pakko myöntää, että nämä ovat mietteitä, joiden äärelle minun täytyy tänään todellakin pysähtyä. Olen tänä keväänä valmistumassa yliopistosta ja koko tulevaisuus on yksi iso kysymysmerkki. Tämä on aikaa, jolloin minun on jokatapauksessa pakko pysähtyä miettimään elämäni suuntaa.

Minä niin kovasti haluan nähdä kaiken kauniin maailmassa.. mutta miksi? That´s my question today.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply