”Lähden pois maasta jonka vaakunassa leijona lyö itseään miekalla päähän, sekin on kyllästynyt liian kylmään säähän.”

Huomenna talvi vihdoin loppuu. (Ainakin väliaikaisesti). Se sopii minulle paremmin kuin hyvin. Matkaseuralaisteni osalta reissu ei alkanut kovinkaan lupaavasti. He lähtivät matkaan viime yönä eikä heidän koneensa ei meinannut päästä liikkeelle moottoriongelman vuoksi. Toivon, että Finnair vie minut aikataulussa ja turvallisesti perille.

Rupesin muistelemaan kaikkia omia sähläyksiäni maailman lentokentillä. Mieleenpainuvin kokemus on ollut ehkä jonottaminen Delhin kentällä. Meillä kesti viisi tuntia kentälle saapumisesta päästä koneemme lähtöportille, joten ihan hyvä tsägä että menimme kentälle sillä kertaa ajoissa. Kiinnostava käänne oli myös se, kun lentokenttävirkailija alkoi valittaa siitä, että minulla on erivärinen tukka kuin passikuvassani. Vastaukseni oli jotakuinkin ”Eh..That´s black and white pic”. En kyllä oikein käsitä kenen logiikalla passia pitäisi vaihtaa samaa tahtia kuin tukan väriä :P. Heh. No, aina sitä on lopulta päästy eteenpäin. Niin lentokentillä kuin elämässä muutenkin.

 

C u soon Bangkok. Can´t wait.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply