Suomi on jääkaappi tai ehkä sittenkin pakastin

Suomessa on tällä hetkellä melko jäätävää. Kirjaimellisesti. Ja aina se pakkanen yllättää samalla tavalla, etenkin kaikki pääkaupunkiseutulaiset. Jo aamulla HSL ilmoitti, että koko liikenne on sekaisin. Tällä hetkellä otsikot huutavat, että kehätiellä on satojen autojen kolarisuma. Sitä vaan tässä mietin, että varmasti ihmiset tajusivat aamulla millainen sää ulkona on ja kaikilla ei taatusti olisi ollut pakottavaa tarvetta lähteä sillä omalla autolla liikenteeseen.. No, siellähän nyt ovat sitten jumissa kehällä tai pahimmissa tapauksissa sairaalassa :/. Onneksi itselläni oli tänään töistä vapaata. En ole kokenut toistaiseksi mitään tarvetta poistua kotoa. Ne, jotka minut tuntevat tietävät, että olen sataprosenttisesti kesäihminen.

Jaksan olla hyvällä fiiliksellä tällä hetkellä tästä jääkaappifiiliksestä huolimatta. Minulla on meneillään neljän päivän vapaaputki, sitten kolme päivää duunia ja sen jälkeen reissuun. Ja nämä kuvat on otettu tasan vuosi sitten samaisena viikonloppuna Tallinnassa. Nyt en ole käynyt ulkona hymyilemässä vaan pysyttelen sisätiloissa ;).

Lämminhenkistä viikonloppua kaikille ja menkää huomenna Ravintolapäivän rafloihin! Niin teen minäkin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply