Loppuelämäni ensimmäinen päivä

Tämä on ollut erityisen hieno päivä. Ai miksikö? Ei ainakaan siksi, että ulkona on tuhat astetta pakkasta ja siellä jäätyy sekä keho että mieli. Olen tänään saavuttanut yhden pitkäaikaisista tavoitteistani, jonka toteutumista olen epäillyt useaan otteeseen. Vielä yöllä tirautin viimeisen kyyneleen ja mietin tapahtuuko tämä sittenkään..  Sain aamulla tietää, että minun graduni on hyväksytty! Vieläpä ihan ok:lla arvosanalla. Voisiko olla parempaa alkua helmikuulle ja parempaa fiilistä lähteä kohta reissuun? Aloitin graduni tekemisen kolme vuotta sitten, joten lyhyelläkin matikalla voi laskea, että tämä ei ollut minulle mikään heittämällä läpi viety projekti. Nyt tuntuu siltä, että mikä tahansa on mahdollista. Minä olen itkenyt turhautumistani lukemattomia kertoja tämän tuskaisen lopputyöni äärellä. Olen myös itkenyt monen monta kertaa miettiessäni, miltä mahtaa tuntua sitten kun se vihdoin on ohi. Nyt se on.

Tuntuu siltä, että minut on vihdoin irrotettu kahleista ja olen vapaa. Vapaa. Miten ihanaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply