The most popular playground of adults proudly presents

Terveisiä Facebookista!

Viime yönä olisi huvittanut paiskata tietokone ikkunasta Flemarille, sen verran ilkeää tekstiä suollettiin seinälläni naamakirjan täydeltä. Välillä tuntuu siltä, että aikuisilla ihmisillä ei ole alkeellisintakaan käsitystä hyvistä käytöstavoista. Monet päätyivät jopa siivoamaan kaverilistojaan. Valitettavasti mehukkaimmat postaukset ovat walleilta kadonneet yön aikana, joten en pääse jakamaan niitä kanssanne. Tästä eteenpäin olen päättänyt ottaa vaalikeskustelut enemmänkin viihteen kannalta ja unohtaa pahimman ärsytykseni. Oman ehdokkaani toiselle kierrokselle olen jo päättänyt, mutta älkää luulko, että tulisin tänne kantaani huutelemaan.

Haaviston kannattajat ovat flipanneet maniansa kanssa ja huutelevat toinen toistaan koomisempia kannanottojaan siitä, miten Suomesta tulee paljon onnellisempi paikka, jos Haavistosta tulee pressa. Varsinainen shangri-la. Yleensä argumentit ovat sitä luokkaa, että ”siis mitä väliä seksuaalisella suuntautumisella on, mutta minä äänestän Haavistoa, koska hän on homo.”  Olen kuullut vastaavan kannanoton jo usealta suunnalta. Logiikan riemuvoitto kerrassaan!

Niinistön leiristä huudellaan myös. Tässä muutama homepagelleni ilmaantunut viesti: ”Voi olla että muutan pian Ruotsiin. Toivon ettei tarvitse.” ”Jos homosta tulee Suomen presidentti, niin X muuttaa muualle.” ”Voi ei..Haavistostako pressa? Sit mä myös muutan vaikka Irakiin ja haen toisen maan kansalaisuutta.” Järjen riemuvoitto tälläkin rintamalla! Irakiin muuttaminen toisaalta voisi olla kova veto, eipä tarvitsisi ainakaan pelätä liiallista liberalisoitumista.

Minä olen tästä kaikesta suurinpiirtein tätä mieltä:

Loppukaneetiksi esitän erään Facebookissa esiintynen kannanoton pohjalta muotoilemani ajatuksen:

haluisin muodostaa kantani tähän                                                                                                mut kunnollisii argumenttei on vähän                                                                                                pressanhan pitää vaan osata hölistä                                                                                                    kaikesta aina sujuvasti pölistä                                                                                                                ei se oo pekka ei se oo sauli                                                                                                                     vaan se on tietenkin pekka sauri!

Kiitos ja anteeksi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply rva ruusunen maanantai, tammikuu 23, 2012 at 22:44

  WORD, oot niin oikeessa. Ja kyllä enemmän suloinen tuossa kuvassa kun mikään ärripurri. Mä oon sitä mieltä, että ihmiset saa toki tuoda julki oman kantansa (kuten minäkin ja moni muu) mutta tuohon solvaamiseen en lähde. Ja myönnän, että tuo news feed näyttää jo siltä, että kuristan kohta muutamia parhaimpia kavereitakin.

  Tuodaan tähän nyt kuitenkin yksi naseva kommentti eräältä ystävältä: ”.. että mitä tekee perusduunari landelta, kun vaihtoehtoina ovat poroporvari ja homo?” Repesin tälle täysin. Ja huom, tämä oli hyväntahtoista (; Molemmat voittajaehdokkaat pitävät varmasti Suomesta hyvää huolta, oli se oma ehdokas kumpi tahansa. 🙂

  • Reply rva ruusunen maanantai, tammikuu 23, 2012 at 22:45

   ps. ehditäänks ne kahvit ennen kun lähdet reissuun? Mä olisin niin halunnu napata teidän meidän mukaan lauantaina 🙂

 • Reply mirkki maanantai, tammikuu 23, 2012 at 23:04

  Hehe joo saahan sitä olla mielipiteitä ja kyllä osa ihmisistä osaa ne esittää asiallisesti :). Ihan himmeen monet kyllä poisti kommenttinsa yön aikana joten ylilyönnit on ehkä iteki tajuttu :D:D. Mulla on näköalapaikka kun ystäväpiirissä on niin paljon konservatiivikristittyjä ja toisaalta homoja ja muita muuten vaan suvaitsevaisuusliberaaliusintoilijoita :P. Mitäs jos päätyiskin siihen että jättäis vaan äänestmättä. Ei pressaa tällä kertaa. Nojoo ei kai.
  . Ja ehtiihän tässä kahville jos toisellekin. Yhelle tai yhelletoista.

  • Reply rva ruusunen tiistai, tammikuu 24, 2012 at 00:07

   Kolmetoista ois onnenluku, tuun sun luo siis teelle!

 • Reply jenni tiistai, tammikuu 24, 2012 at 19:38

  Joo, voi tätä myötähäpeän määrää, minkä presidentin vaalit minussa ovat aiheuttaneet. Sinäänsä meno on vielä iisi, kun ihmiset eivät kuitenkaan mellakoi ja heittele polttopulloja Mannerheimintiellä. Ihmisiltä katoaa järki… En tajuu miten seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa ihmisen poliittisiin linjauksiin? Eikö sen pitäisi olla aivan poissuljettu seikka koko tässä vaalihuminassa…

  • Reply mirkki tiistai, tammikuu 24, 2012 at 19:59

   Juu järki on tainut kadota puolin ja toisin tässä hommassa. Sosiaaliset mediat saavat kyllä kaikki ilmiöt nykyään räjähtämään käsiin. Kenen mielestä muka oli kuusi vuotta sitten presidentinvaaleissa elämän ja kuoleman kysymys kuka ne voittaa :O… Onneksi tosiaan sentään ei olla ainakaan vielä lähdetty tuollaiseen mellakointiin. Ja toivon mukaan tämä maa rauhottuu muutaman viikon päästä kun vaalit ovat ohi..Ja jos ei rauhotu niin onneksi olen lähdössä reissuun vaalien jälkeen :D.

  Leave a Reply