Vuoden traveller, tuo kilpailuista katalin

Terveiset matkamessujen jälkeisen superkooman keskeltä. Silmiini osui juuri tieto siitä, että Rantapallon bloggaajat ovat saaneet messuille ilmaislipun. Grrr. En ole katkera. Terveisin maksava asiakas.

Mun suosikkibloggaajavalokuvaajakokkitoimittajagraafikkokoruntekijä Marinellahan se siellä piti pystyssä Rantapallon loungea. No ehkä joku muukin oli siinä osallisena ;). Kiitos Rantapallolle limusta ja herkuista ja olemassaolostanne. On ilo olla osa tätä sivustoa. (Olenhan hc rantapallolainen kolmen postauksen kokemuksellani.)

Minun sydämeni särkyy joka kerta kun katselen Vuoden Traveller-finaalia. Sen vaan halusin tulla teille kertomaan. Mielestäni tuossa kisassa kuuluisi olla joku lohdutuspalkintomatka häviäjäjoukkueelle. Ihan vaikka vaan siksi, että minun mielenterveyteni säilyisi paremmin =D. Ihan hirvittävää katsoa vierestä, kun tyypeiltä valuu odotettu maailmanymärimatka käsistä. Tähän tyyliin voittoa sitten ratkottiin..

Ja niinkuin elämässä monesti käy, rakennelmat sortuvat. Damn. Rennen ilme kertoo kaiken.

Multa lähtee vähän sympatiaa pojille. Sen lisäksi tahtoisin kuitenkin onnitella tyttöjä! Näyttää siltä, että ovat jostain kumman syystä ihan aidosti iloissaan :). Olkaapa mukavasti maailmalla ja nauttikaa kaikkien meidän kateellisten puolesta.

Sitten kun olen löytänyt ihmisen, joka tahtoo matkustaa minun kanssani maailman ääriin (tämä tapahtunee lähimmän vuosisadan kuluessa) niin aion mennä ja voittaa tuon skaban hänen kanssaan. Sitä ennen pitänee käyttää reissujen kustantamiseen ihan omia rahoja, mikä on toisaalta ihan ok sekin. Samapa se kenen rahoilla reissataan, kunhan reissataan.

Olen menossa vielä huomenna käymään messuilla. Jos siellä on joku spotti mitä ei kannata ohittaa, niin nyt olisi melko täydellinen ajankohta vinkata minulle aiheesta. En nimittäin ehtinyt vielä kiertää kaikkia osastoja. Leppoisaa viikonloppua!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply rva ruusunen perjantai, tammikuu 20, 2012 at 20:23

  Voi tipu, kiitos ihanista sanoista! Ja oon varma, että sä löydät vielä tuon kyseisen ihmisen ja voitatte koko skaban, koska me ollaan kannustamassa teitä 🙂

  Mää voisin ehkä tulla sun mukaan huomenna, mulla olis yks piletti tyhjänpanttinakin vielä. Ja antaisin sen mieluusti sulle :))

 • Reply mirkki perjantai, tammikuu 20, 2012 at 20:46

  Hei tuu messiin ihmees. Ollaan menos varmaan puoliltapäivin. Mun ystävä sano, että sillä olis kans ylimääräsiä lippuja, joten saan varmaan siltä sellasen. Mut koodaillaan jos näkyis huomen viel <3.

 • Reply lepanu perjantai, tammikuu 20, 2012 at 22:04

  Saihan ne kundit kamerat sentään…

 • Reply lepanu perjantai, tammikuu 20, 2012 at 22:05

  … niin mutta eivät matkaa joo. Olet oikeassa. Kilroylle palautetta!

 • Reply mirkki lauantai, tammikuu 21, 2012 at 00:19

  No onneksi saivat kamerat :). Tuollainen häviö syö varmasti miestä.. vaikka kaikki toki tietävät, että skaba on tavallaan leikkimielinen ja kisassa jonkun on myös hävittävä. Onkohan mulla joku perustavalaatuinen ongelma elämässä kun mä samastun niin kovasti aina häviäjiin =D.

 • Leave a Reply