Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terveisiä arjesta – ihana, raskas ja ihanan raskas vauva-arki

7.12.2017

Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen. Lue juttu uuden linkin takaa! T. Outi / Nattura-blogi

Terveisiä arjesta – ihana, raskas ja ihanan raskas vauva-arki

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tt 8.12.2017 at 20:35

  Sulla on kiva blogi, mutta pliis: älä sinäkin ala jankuttaa tuota lapsen vahvaluonteisuutta, vahvatahtoisuutta ja päättäväisyyttä. Lapset ovat sellaisia, kun kasvavat. Siinä ei ole mitään ihmeellistä. Se kuuluu kehitykseen, jos kyseessä on normaali lapsi.
  Kolme lasta on itselläni.
  Ärsyttää, kun aletaan vihjailla kuinka nyt ollaan painimassa oikein tosi kovan mimmin kanssa, joka ei anna periksi pätkääkään ja näyttää vahvasti sen mitä haluaa jne ja harppoo kehityksessä valtaisia loikkia.

  London and beyond -Lenalla on kauniin tasainen jälki tässä asiassa. Ei olla pyörtymässä kun lapsi sitä ja tätä. Jos et ennen tiennyt, niin kaikki normaalit lapset kehittyvät ihan samalla tavalla, hieman eri tahtiin, mutta samalla tavalla. Ei siitä jaksa joka blogissa lukea.
  Älä pahoita mieltäsi, mutta eiköhän se sinunkin tyttäresi ole kuitenkin aivan tavallinen lapsi.

  • Reply Outi 9.12.2017 at 13:53

   Kiitos rakentavasta kommentista. Niitä on aina kiva saada!

   On totta, että niin ne ihmislapset ottavat samanlaisia kehitysharppauksia joka ikinen. Mutta sekin on totta, että onhan sitä ihan hurjan mielenkiintoista seurata. Oli se sitten oma kovaäänisesti vaativa vauveli tai kaverin tsillimpi napero. Tavallisia lapsia kaikki, olet oikeassa.

   Mutta myöskin erilaisia luonteeltaan. Toiset vaan sattuvat olemaan äänekkäämmin vaativia kuin toiset. Sen tiedät varmasti kolmen lapsen äitinä tai isänä myös itse.

   Mutta niin kuin lapsissa, niin myös meissä aikuisissa on eroja. Ja siinä miten suhtaudumme, koemme ja reagoimme asioihin. Kukin tyylillään. Joku pystyy suodattamaan haastavammankin tapauksen ilman yöunien menetystä, kun toiselta se vetää maton jalkojen alta.

   Ja toisaalta, jos sellaisia blogeja ei jaksa lukea, missä näitä asioita käsitellään, kannattaa jättää lukematta, jos se ärsyttää. Äläkä sinäkään pahastu tästä, mutta niin se vain menee, että olet vapaa valitsemaan kenen ja minkälaisia tekstejä haluat lukea. Ärsyttävät kannattaa jättää omaan arvoonsa.

   Lähtökohtaisesti toki minunkaan blogissani ei lapsen kehityksestä kamalasti jauheta. Kuten olen aiemminkin sanonut, en ole tekemässä tässä mitään hidasta siirtymää vauvablogien pariin, mutta aihe nyt sattuu seuraamaan minun arkeani aika vahvasti.

  Leave a Reply