Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tallinnan ravintolat osa II: Farm – perinteistä eestiläistä modernilla otteella

9.1.2018
Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen.
Uuden blogin nimi on Nattura.
Käy lukemassa juttu alla olevasta linkistä!

T. Outi / Nattura

Tallinnan ravintolat osa II: Farm – perinteistä eestiläistä modernilla otteella

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rosa 20.1.2018 at 20:35

  Kiitos vinkistä. En ollut ennen kuullut, mutta täytyy käydä kokeilemassa. Pitäisi varmaan viettää viikko tai kaksi, että ehtisi käymään kaikki kiinnostavat Tallinan ravintolat läpi.

  • Reply Outi 25.1.2018 at 16:25

   Tallinnassa tuntuu tosiaan olevan niin paljon hyviä ravintoloita että siellä pitäisi rampata jatkuvasti, että pysyisi kartalla kaikista. Toisaalta, helppokos tosta olisi mennä paatilla yli vaikka joka viikko 😉

 • Reply Mikko |Shangri-la.fi 20.1.2018 at 14:52

  Tallinnassa tuntuu olevan runsauden pulaa hyvistä kohtuu hintaisista ravintoloista. Vähän vahingossakin löytää usein oikein hyvät sapuskat. Pidetään mielessä nämä kunhan seuraavan kerran Tallinnaan jälleen eksyy.

  • Reply Outi 25.1.2018 at 16:24

   Iso peukku Farmille! Tää on vielä niin hyvillä pelipaikoilla lähellä satamaa, että on helposti saavutettavissa vaikka päiväristeilyä ajatellen!

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 9.1.2018 at 21:40

  Kiinnostava ravintola, enpä ole tästä edes kuullutkaan aiemmin. Totta on, että tuo täytettyjen eläinten kollaasi on aika karmea (täytetyt eläimet nyt muutenkin 🙁 Tuleepi vähän outo fiilis, jos sattuu tuolla lautasella olemaan vaikkapa villisikaa…

  • Reply Outi 9.1.2018 at 21:52

   Oli kyllä varsin mauton kollaasi. Olisi kiva tietää, että mitähän siinä tekijä ja suunnittelija on ajatellut. Mutta ravintola oli kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen!

  Leave a Reply