Suomen suurin matkablogiyhteisö

Superlatiiveja ja hotellielämää – Ensitunnelmat Dubaista

1.12.2017

Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen. Lue juttu uuden linkin takaa! T. Outi / Nattura-blogi

 

Superlatiiveja ja hotellielämää – Ensitunnelmat Dubaista

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Emilia/Matkan varrella 9.12.2017 at 21:51

  Wau mikä tuuri teillä käynyt! Ihana piristys tähän kylmään ja pimeään kauteen. Olin Dubaissa reilu kymmenen vuotta sitten, ja fiilikset on aika samanlaiset kun sulla. Se oli kiva nähdä, mutta uudestaan en välttämättä ainakaa hetkeen lähtisi ellei tulisi vastaan jotain törkyhalpoja lentoja. 😀

  • Reply Outi 9.12.2017 at 22:43

   Niinpä, ihan mieletön tuuri! Näitä lisää! 😀 Mulla ei kyllä olisi ikinä tullut lähdettyä Dubaihin ilman tuota voittoa, joten siinä mielessä aika hyvä mäihä kävi, että meidät lennätettiin juurikin tuonne. Oli ihan kiva nähdä, mutta kiitos, se riitti.

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 9.12.2017 at 18:16

  No vitsi mikä arpaonni teitä suosi! 😀 Aika hyvin kiteytit myös omat fiilikset Dubaista, oli kiva nähdä, mutta uusiksi ei ole hinkua mennä. Las Vegasista tuli vähän samat fiilarit: keskellä kuumaa aavikkoa ihan kaikkea överiä maan ja taivaan välillä. Se ei koskaan riitä kyllä säväyttämään loppupeleissä kovin paljoa.

  • Reply Outi 9.12.2017 at 22:42

   Joo uskomaton tuo voitto! Ei pysty ymmärtämään 😀 Voin kuviella, että Las Vegasista tulee juurikin samanlaiset vibat kuin Dubaista. Mutta juurikin tuo muovisuus kaikessa tällaisessa aina tökkii.

 • Reply Suunnaton 9.12.2017 at 12:07

  Teidän matka kuulostaa niin leppoisalta! Ihan mahtavaa voittaa tällainen palkinto, niin voi hyvällä omallatunnolla vain lekotella altaalla ilman sen kummempia suorituspaineita, joita ehkä olisi itse maksamallaan reissulla.

  • Reply Outi 9.12.2017 at 16:33

   Tällaisia kyllä kaipaa aina silloin tällöin 🙂

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 9.12.2017 at 06:26

  No olipas mukava arpajaisvoitto ?? Dubai on kyllä aika erilainen ja erikoinenkin matkakohde. Se on luksusta täynnä mutta läsnä on sitten myös se kolikon toinen puoli, eli ulkomailta tuotava työvoima ym. Olisi mielenkiintoista käydä Dubaissa uudelleen sillä käynnistäni on jo 10 vuotta. Uskon että paikka on muuttunut kovasti.

  • Reply Outi 9.12.2017 at 16:36

   Ihan mieletön arpajaisvoitto! Kerran elämässä juttuja 🙂 Tavallaan suosittelen menemään paikanpäälle, pällistelemään maailman ihmeellisyyksiä, ihastelemaan ja kauhistelemaan, mutta sitten juurikin tuon kolikon kääntöpuolen takia en haluaisi sanoa, että mene ja koe.

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 6.12.2017 at 07:58

  Onnittelut, onpa ollut kiva voittopalkinto! Mä en myöskään koskaan haaveillut Dubaista, mutta päädyin sinne muutama vuosi sitten sen jälkeen, kun olin asunut Etiopiassa. Paluumatka onnistui edullisesti Dubain kautta, joten päätin viettää siellä lopulta viisi päivää. Oli kyllä niin överi! Mulle kävi vähän yllättäen niin, että kun tulin sinne niin erilaisesta ja monin tavoin haastavasta ympäristöstä, olin alussa aivan haltioissani kaikesta tarjonnasta, siisteydestä ja siitä, mihin kaikkeen ihminen pystyy osaamisellaan. Jospa kaiken tämän voisi vielä tehdä ympäristöystävällisestä ja eettisesti kestävällä tavalla, niin why not.

  • Reply Outi 9.12.2017 at 22:39

   On tuo kyllä ihan mahtava paikka kaikkine hienouksineen, ja se tekeekin siitä niin överin. Mutta överi ja eettinen samassa paketissa ei ainakaan tässä maailmassa tunnu kamalan realistiselta. Ehkä joskus.

 • Reply Anne / Matkahetket 5.12.2017 at 17:47

  Varmasti ollut hieno matka ja onpa sinulla hyvä tuuri, kun voitit matkan. 🙂 Minä olen alkanut haaveilla all inclusive -lomista nyt kahden lapsen kanssa, vaikka sellaisella en vielä koskaan olekaan ollut. Puolihoito Sisilian matkalla toi jotakin osviittaa kyllä paketin helppoudesta. 🙂

  • Reply Outi 9.12.2017 at 22:38

   All inclusive -on tosiaan ihan toimiva konsepti, jos siihen suhtautuu vaan sen vaatimalla tavalla. Tekstissä on toki hiukan harhaanjohtavasti sanottu, sillä meilläkin tosiaan pakettiin kuului ”ainoastaan” puolihoito, mutta en olisi osannut odottaa kyllä enää mitään lisää. Ja kyllä, ihan uskomaton mäihä käynyt näiden voittojen kanssa! Vaikea edes uskoa!

 • Reply Reason for Season 5.12.2017 at 14:26

  Oho, aikamoinen tuuri teillä <3. Itsellä on kyllä varsin ristiriitainen fiilis Dubaista, en oikein tiedä, haluanko lähteä käymään siellä ollenkaan. Näitä postauksia on kyllä mielenkiintoista lukea. Mutta niiden kaikkien superlatiivien takana on niin paljon eettisiä ongelmia, että on vaikea suhtautua. Mutta on se vaan kyllä hurjaa, miten överejä juttuja ihminen pystyykään rakentamaan.

  • Reply Outi 5.12.2017 at 14:43

   Tismalleen samaa mieltä, enkä tuskin koskaan olisi lähtenytkään Dubaihin juuri tästä samasta syystä, mutta kun voitto osui kohdalle, en epäröinyt hetkeäkään kieltäytyä. Paikka oli hieno nähdä, mutta toista kertaa ei ole Dubaihin tarvetta päästä

  Leave a Reply