Suomen suurin matkablogiyhteisö

Solo Sokos Hotel Estoria – melkein viiden tähden hotelli

22.4.2018

Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen.

Uuden blogin nimi on Nattura.

Käy lukemassa juttu alla olevasta linkistä!

T. Outi / Nattura

Solo Sokos Hotel Estoria – melkein viiden tähden hotelli

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Antti 29.4.2018 at 06:34

  Estoria teki meihin kyllä hyvän vaikutuksen. Tykättiin koko hotellista todella paljon. Värimaailma oli miellyttävä, sänky todella hyvä, palvelu kohdallaan ja aamiainenkin hyvä. Erityisesti tykkäsin erikoiskahviautomaateista kerroksilla, jotka olivat vapaassa käytössä!
  Hotellissa töissä ollessani olen huomannut, että nykyään ihan tavallinen suihku alkaa olemaan suositumpi asiakkaiden keskuudessa kuin kylpyamme. Liekkö siinä syy ammeen puuttumiseen uudessa Estoriassa. Itsekin kyllä ammeesta tykkään erityisesti lomalla ollessani!

  • Reply Outi 2.5.2018 at 13:30

   Ihan totta? Eikö ihmiset fiilistele kylpyammeita? Vai onko kaikilla niin kiire, että ammeessa löhöily ei tule kysymykseen? Mielenkiintoisia huomioita tosiaan!

 • Reply Mari 28.4.2018 at 21:13

  Kivoja nämä hotellipostaukset. Minä ainakin luen niitä usein miettiessäni hotellia. Tässä en ole koskaan käynyt, mutta hyvältä vaikutti. Etenkin, kun minä taas en lainkaan pidä kylpyammeellisista huoneista 🙂

  • Reply Outi 2.5.2018 at 13:29

   Estoria oli kyllä kiva, ja jos et tosiaan ammeista niin välitä, niin tämähän olisi just sulle passeli huone 🙂

 • Reply Sandra 28.4.2018 at 08:12

  Sijainti on varmasti hyvä! Tykkään käydä Tallinnassa, joten erilaiset hotelliarvostelut on aina mielenkiintoisia. Tallinnassa on toki monia kivoja majoitusvaihtoehtoja, joten en tiedä, nousisiko Estoria ihan seuraavan reissun kärkeen.

  • Reply Outi 28.4.2018 at 09:14

   Se on kyllä totta! Tallinna täynnä hotelleja ja varmasti sympaattisia sellaisia! Mutta kuten sanottu, Estorian sängyt kannattaa mennä kyllä joskus kokemaan 😀

 • Reply lena 27.4.2018 at 15:07

  OOoo tällainen loma olisi poikaa! 😀 En edes muista milloin olen viimeksi ollut Virossa, olisi aika jees tehdä matka sinne taas pitkästä aikaa. Ihan vaikka kaksin. Olen aina tätä hotellia tutkinut, mutta päädytty sitten kuitenkin muualle – Tallinnassa kun on aika kiva hotellitarjonta, etenkin silloin jos ei ole aikaan kesälomien aikaan. PItää ottaa tämä huomioon ensi kerralla!

  • Reply Outi 27.4.2018 at 21:50

   Mä niin rakastan Tallinnaa, että käyn siellä aina vähintään 2-3 kertaa vuodessa. Oli kyllä niin ihanaa olla ilman lasta liikenteessä, kun ei tarvinnut paljon miettiä aikatauluja. Se oli vapauttavaa! Estorialle suositus, vaikka Tallinna taitaa olla kyllä täynnä muitakin kivoja ja sympaattisia hotelleja! Mutta Estorian sänkyjä kannattaa ehdottomasti mennä testaamaan!

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 23.4.2018 at 16:46

  Oon useampaan otteeseen miettinyt Estoriaa meidän Tallinnan loman kohteeksi, mutta jostain syystä ollaan aina päädytty muihin hotelleihin. Oon samaa mieltä sun kanssa, kylpyamme on kyllä ihan must lomalla! Sinne on ihana mennä rentoutumaan skumpan kanssa. Jännä, ettei sellaista oo toteutettu kylpyhuoneeseen, johon se kokonsa puolesta mahtuisi.

  Me oltiin viime kerralla Merchant’sissa ja se oli kyllä super hyvä. Löytyi myös kylpyamme. 😉 Täältä löytyy kokemuksiani: https://www.rantapallo.fi/aurinkorasvaajaaloeveeraa/2017/12/12/hotelli-tallinnassa-merchant-house-hotel-vanhassakaupungissa/

  • Reply Outi 27.4.2018 at 13:22

   Oi, tuo näyttää kyllä sympaattiselta hotellilta. Hissitön tosin sun tekstistä päätellen, joten ei ainakaan lapsen kanssa kamalan kätevä, mutta tämän kaltaisille parisuhdelomille toki vallan passeli. Ja aivan mainio sijainti!

  Leave a Reply