Suomen suurin matkablogiyhteisö

ROMANIA – Vinkit onnistuneeseen road tripiin

26.5.2018

Blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen. Käy lukemassa juttu alla olevasta linkistä!
T. Outi / Nattura – blogi

ROMANIA – Vinkit onnistuneeseen road tripiin

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Miika / Scenic Road Hunters 1.6.2018 at 15:19

  Romanian road trip olisi mullakin haaveissa mutta Transfagarasania en jättäisi kyllä väliin :). Hyviä vinkkejä tässä olikin. Kuulemma juurikin tuolla vuoristotiellä voi olla isojakin monttuja ja varsinkin urheiluautolla voi ottaa jopa pohjakosketusta.

  • Reply Outi 6.6.2018 at 12:39

   Harmittaa kyllä vietävästi että meiltä jäi tuo Transfagarasan väliin. Joskus se täytyy kyllä käydä ajamassa. Siihen tosin saattaa vierähtää vuosi jos toinen 🙂

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle 28.5.2018 at 22:54

  Olen aiemminkin kuullut suosituksia Romanian roadtripistä ja houkuttelisi kyllä tosi paljon! Syksy voisi olla kyllä hyvää aikaa, kun tuo nimihirviön omaava tie on vielä auki, mutta on jo ruska. Hurjaa tulla heitetyksi pihalle ravintolasta siksi, ettei ole yhteistä kieltä! :O En ole koskaa ennen kuullut, että sellaistakin voisi tapahtua.

  • Reply Outi 6.6.2018 at 12:35

   Se on totta, että syksyllä Romania on varmasti todella kaunis. Näin keväälläkin se kontrasti lehtipuiden ja kuusipuiden välillä oli upea, kun puut olivat juuri tehneet lehtensä ja lehdet olivat hennon vaaleanvihreitä tummien kuusien rinnalla. Ja uskon tosiaan että nimenomaan road trip Romaniassa on se juttu!

 • Reply Tanja / Tädin ja tytön matkablogi 27.5.2018 at 18:51

  Haluaisin Romaniaan syyslomalla, olen jo vähän tutkinut. Ja tietysti ajatus olisi kierrellä vuokra-autolla, joten nämäkin vinkit tulivat tarpeeseen.

  • Reply Outi 27.5.2018 at 20:29

   No onpa kiva, jos vinkeistä on jotain hyötyä! Romania kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun autolla. Toivottavasti reissusi onnistuu, nimittäin Romania on upea!

 • Reply Lotta 27.5.2018 at 11:36

  Romania on ihana! Oltiin siellä pari vuotta sitten toukokuussa, ja oikeesti jäi niin harmittamaan, että Transfăgărășan oli suljettu.
  Vaikka kierreltiin puoli Romaniaa (Bukarestista Transilvaniaan ja sieltä vielä alas Constanțaan) tuntuu että niin paljon jäi näkemättä ja että on ihan pakko päästä uudestaan!

  • Reply Outi 27.5.2018 at 20:44

   Romaniassa on kyllä ihan valtavasti nähtävää. Viikko riittää ihan kivasti Transilvaniaan, mutta jos haluaa nähdä laajemmalta alueelta, niin kyllä tuohon maahan saisi kulutettua viikko tolkulla aikaa. Harmi, että teilläkin on käynyt samanlailla tuon Transfagarasanin kanssa! Kyllä se olisi vielä joskus kiva kokea!

  Leave a Reply