Arvonnat Yleinen

Paljastuksia ja Matka2017-lippujen arvonta!

perjantai, joulukuu 30, 2016

On taas se aika vuodesta kun Matkamessut alkaa olemaan käsillä! Ajankohtana 20.-22.1.2017 ja paikkana tietenkin Messukeskus. Kivaa!

Viime vuonna kotimaa oli varsin laajasti edustettuna Matka2016-messuilla ja samaa toivoisin tältä vuodelta. Vaikka tälle vuodellekin muistan antaneeni lupauksen, että panostan enemmän kotimaanmatkailuun, todellisuudessa kuitenkin suurin osa reissuistani tänä vuonna suuntautui ulkomaille. Noh, vuodelle 2017 voin melkein vannoa, että meininki tulee olemaan eri. Arvaatko miksi?

Paljastan sen.

Se aiemmin raottamani tähän astisen taipaleeni suurin matka lähestyy nimittäin tuota pikaa. Ja se matka tulee muuttamaan meidän elämän lopullisen. Noin kaksi kuukautta ja…..

♥Meille syntyy vauva!♥

♥KÄÄÄK!♥

joonan ja katrin häistäraskausviikko 32

Pikkuhiljaa se on kai uskottava, että tuleva elämänmuutos on todellisuutta. Soololomat on ainakin hetken aikaa historiaa ja tulevaisuuden reissuelämä tulee varmasti muuttamaan luonnettaan. Sooloilla ehtii myöhemminkin. Tästä eteenpäin reissuissamme siis keikkuu mukana pieni ihmisolento.

Ja valehtelisin jos väittäisin, ettei se ahdistaisi lainkaan.

Olin juuri päässyt soolomatkailun makuun kun se viedäänkin ykskaks multa pois. Tilalle tulee kuitenkin jotain paljon jännempää, ja otan sen sydämenmuotoisena avosylin vastaan. Voin toki vain hymyillä ja olla onnellinen vaikka pelko, ahdistus ja epävarmuus nostavatkin päätään aina aika ajoin. Olen päättänyt kuitenkin, että täältä pesee. En siis suostu antamaan noille ikäville tunteille valtaa!

Kotimaa on siis varmasti kova sana seuraavien vuosien aikana. Kotimaa kun tuntuu ainakin näin alkuun paljon turvallisemmalta ja helpommalta matkustusvaihtoehdolta, ottaen huomioon, että kaikki muukin kuin matkustaminen liittyen pieniin lapsiin on vielä niin utopiaa, hepreaa ja kaikkea siltä väliltä, etten nyt ainakaan heti ensimmäisten kuukausien aikana näe itseäni hyppäämässä vauvan kanssa lentokoneeseen! Vaipan olen ehkä joskus eläessäni nähnyt, vauvanvaatteita pidin ensimmäistä kertaa käsissäni muutama kuukausi sitten ja kaikenmaailman imetystouhut tuntuvat niin eläimellisiltä, etten osaa kuvitellakaan itseäni moisissa puuhissa. Voi luoja sentään! Ehkä hieman kärjistäen tässä kirjoitellaan, mutta tunne siitä kuinka helkutassa mä selviän, on harvinaisen lähellä todellisuutta näinä päivinä. Mutta tottahan mä selviän!

Raskausviikko 32

Vauvablogia tästä ei tule, mutta kyllähän tuo lapsen kanssa matkustaminen tulee täällä varmasti ainakin alkuaikoina näkymään. Jos tässä nyt mihinkään matkustellaan. Tulevaisuushan sen näyttää, mutta haaveeni on päästä esittelemään myös jälkipolvelle maailmaa niin pian kuin mahdollista. En aio jämähtää kotinurkkiin, enkä todellisuudessa keksikään mitään muuta painavaa syytä olla lähtemättä ulkomaille lapsen kanssa, kuin raha.

Norwegian lentoalet jo kyllä kutkuttelee sormenpäissä, enkä usko että pystyn niistä kieltäytymään. Minne ja milloin, jää nähtäväksi.

Ja nyt siis itse kilpailuun!

Vauva-aiheeseen liittyen haluaisin tietää muiden kokemuksia pienen lapsen kanssa reissaamisesta: käytännön vinkkejä lentomatkustamiseen, hyviä kohteita tai mitä nyt mieleesi juolahtaakaan. Tai jos sulla ei ole kokemusta lapsista, voit muuten vain huudella jotain aiheen vierestä ja ehdottaa vaikka mukavia reissukohteita ensi vuodelle.

Kommentilla osallistut siis Matka 2017-lippujen arvontaan. Käy samalla tykkäämässä Facebook-sivuistani, niin saat kaikki uusimmat reissutarinat tuoreen äidin panikoinneista luettavaksesi.

Lippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn messuille. Arvon kaksi lippua pakettina eli kaverille kans. Aikaa osallistumiseen on 17.1.2017 asti. Olen voittajaan yhteydessä sähköpostilla.

EDIT: LIPPUARVONTA SUORITETTU, KIITOS OSALLISTUJILLE!!!

outi matkamessut

Messuja siis odottelemaan! Ja oletushan on se, että olen messuviikonloppuna vielä yhtenä kappaleena, ja että nämä päivä päivältä pahenevat selkäkivut sallivat mun pääsyn messuille. Toivotaan, sillä näitä en tahtoisi missata! Nähdään siis siellä!!

Käy tutustumassa messujen ohjelmatarjontaan täältä ja osallistu huikeeseen #tempaudu-kisaan täältä!


Pssst… käy tykkäämässä sivustani Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa!

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply Janni/Lentopelko perjantai, joulukuu 30, 2016 at 23:38

  Voi ihanaa, onnea paljon! 🙂 Vauvan saaminen on kyllä varmaan paras syy jättää hetkeksi matkailu vähemmälle, kyllähän sen melko pian saa jo mukaan mihin meettekin. Tsemppiä loppuodotukseen!

  • Reply Outi perjantai, joulukuu 30, 2016 at 23:43

   Voi kiitos! 🙂 Mahdollisimman pianhan se on yritettävä lähteä liikenteeseen niin on kynnys ainakin ylitetty. 🙂

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää lauantai, joulukuu 31, 2016 at 00:24

  Onnea onnea! Toivottavasti nähdään messuilla. Ja hyvin ne reissutkin menee pienen kanssa. Tykkään tuosta asenteesta, että ”en aio jäädä kotiin nyhjäämään!”

  Meillä ei neljä vuotta sitten ollut muuta mahdollisuutta kuin uhkarohkeasti lentää Kaliforniasta Suomeen isovanhempia tapaamaan 3 kuukautisen vauvan kanssa, kun harmittavasti asutaan niin kaukana eikä isovanhemmat uskalla yksin tänne matkustaa. Kolme lentoa, jetlag ja vieraat tavarat… mutta niin vaan kaikki meni hyvin, ja yhtäkkiä huomattiin, että ei vauvan kanssa niin vaikeaa olekaan matkustaa. Työtähän se vaatii enemmän, ja valmistautumista, mutta kyllä se onnistuu. Ja täällä meillä päin kun välimatkat on joka paikkaa pitkät, että ihmiset on tottuneet liikkumaan lasten kanssa ehkä enemmän kuin Suomessa. Mekin tehtiin ensimmäisinä vuosina sitten useampia road trippejä kun se on helppoa lapsen kanssa. Nyt on sitten reissattu jo Japanit ja kaikki. Meidän perheen reissublogissa ainakin sivutaan lapsen kanssa matkustelua. 🙂

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:34

   Kiitos! Pitääkin käydä kurkkimassa sun blogista lapsiaiheiset reissujorinat. Toivottavasti tosiaan nähdään messuilla! ?

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa lauantai, joulukuu 31, 2016 at 05:48

  Onnea ja tsemppiä vauvavuoteen!

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:32

   Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sinne!

 • Reply Airiina lauantai, joulukuu 31, 2016 at 09:15

  Onnea isosti paljon, ihan vauvan kanssa emme ulkomaille menneet mutta lensimme ja reissasimme koto Suomessa ihan heti syntymän jälkeen, ulkomaille lennettiin sitten kun lapsi oli vajaa 3 vuotias ja todella hyvin meni aina kaikki.

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:32

   Kiitos! Mulla olis kyllä haaveena päästä ulkomaille niin pian kuin mahdollista vauvan kanssa. Nähtäväksi jää mihin sitä kykenee. Mukavaa vuodenvaihdetta!

 • Reply Mummo ja koira lauantai, joulukuu 31, 2016 at 10:05

  Onnea paljon. Mummokin saa toisen lapsenlapsen tammikuussa. Kyllä lapsenkin kanssa voi ja pitääkin matkustaa, vaatii vaan vähän enemmän etukäteissuunnittelua.

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:31

   Kiitos ja paljon onnea myös sinne ?

 • Reply MarjaKoo lauantai, joulukuu 31, 2016 at 14:22

  Lämpimästi onnea! Meillä reissattiin lasten ollessa pieniä ennen kaikkea kotimaassa, mutta tokihan sitä hyvällä suunnittelulla pääsee melkein minne vaan uudella kokoonpanolla.

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:30

   Kiitos! Tulevaisuus näyttää mihin sitä pystyy ja uskaltaa lähteä. Mukavaa uutta vuotta! 🙂

 • Reply Anette lauantai, joulukuu 31, 2016 at 16:26

  Islanti on hyvä ja lapsiystävällinen kohde, kunnolla vaan päälle!

  • Reply Outi lauantai, joulukuu 31, 2016 at 20:27

   Islannissa tulikin juuri läytyä ja voin uskoa että homma toimii siellä myös lasten kanssa

 • Reply Mervi sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 03:51

  Isosti onnea!! Mukana arvonnassa.

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:15

   Kiitos! 🙂

 • Reply JennaO sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 17:21

  Ihan mielettömästi onnea beibistä! Meillä vauvaa ei vielä ole, joten vinkkejä en osaa antaa. Muistan kyllä pienempien sisarten osalta, että matkalla pitää olla kestävät ja näppärät rattaat.

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:36

   Kiitos ! 🙂 Matkarattaat on varmasti must, jos ei halua koko reissua kantaa lasta kantorepussa

 • Reply Anne sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 18:01

  Onnea todella paljon. Mukana arvonnassa.

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:14

   Kiitos! 🙂

 • Reply Laura sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 19:44

  Miljoonasti onnea! 🙂

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:14

   Kiitos! 🙂

 • Reply Peace sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 19:55

  Onnea, onnea! Lapsen kanssa matkusteltu vaan Euroopassa ja ilman sen kummempia systeemejä ja järjestelyjä, en ole kovinkaan hyvä vinkkailemaan 🙂

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:41

   Kiitos kovasti! Kai ne käytännön kiemurat tulee sitten itse ihan kokemuksen kautta opittua 🙂

 • Reply Ansu sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 22:39

  Onnea ?
  Omia lapsia ei ole, joten omakohtaisia kokemuksia ole. Itse lapsena matkustettiin paljon autolla euroopassa ja kotimaassa.

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 23:38

   Autoilu on varmasti hyvinkin lapsiystävällinen tapa matkustaa. Tarttis vaan ensin hankkia ajokortti ja auto ?

 • Reply Ali the Baba sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 23:22

  Voi teitä pikku nupusnorkkeleita!
  Oikein hyvää vuotta 2017 ja muutenkin siitä eteenpäin!

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 1, 2017 at 23:39

   Hah! ? Kiitosta vaan ja sitä samaa! Tulkaahan käymään joskus!

 • Reply Mirva maanantai, tammikuu 2, 2017 at 07:12

  Oih, ihanaa! Onnellista odotuksen loppuaikaa! Omien lasten ollessa ihan pieniä ei olla juurikaan reissattu muuta kuin kotimaassa autolla ja nuorimmainen oli ihan pieni kun alettiin käydä risteilyillä. Vuodet vierii ihan liian nopeeta, joten kannattaa reissailla ja nauttia hetkestä, kun lapsi on pieni!

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:13

   Kiitos 🙂 autoilu on varmastikin oiva ja helppo tapa matkustella. Siksipä kotimaa toimii loistavasti lasten kanssa ?

 • Reply Janne maanantai, tammikuu 2, 2017 at 13:02

  Onnea täältäkin!

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:11

   Kiitos 🙂

 • Reply Tanja Lintunen maanantai, tammikuu 2, 2017 at 13:21

  Mukana arvonnassa 🙂

 • Reply Inna-Ria maanantai, tammikuu 2, 2017 at 15:30

  Siskonlasten kanssa paljon reissannu laivoilla ja tärkein juttu on maltti. Lapset on kärsimättömiä uusissa jutuissa joten oman pinnan pitää olla terästä. Laivoilla huomioidaan kaiken ikäiset lapset joten niitä voin suositella pienestä pitäen 🙂

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:40

   Tuo on varmaan niin totta! Ei auta pienestä hermoilla kun on lasten kanssa liikenteessä. Tämän kanssa tulee varmaan itselläni ainakin haasteita 😀

 • Reply Sateenmuru maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:51

  No tämähän oli luettava, sillä otsake sisälsi sanan ”paljastus”! Paljon onnea ja hyviä ja turvallisia matkoja alkaneeseen vuoteen! Varmaan matkatavat ja -varustukset vähän vaihtuvat, mutta seura on varmasti mukava. ; )

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 2, 2017 at 16:57

   Tämä lukeutuu siis ilmeisesti niihin klikkiotsikoihin sitten 😀 kiitos kovasti! 🙂 Kiva saada kyllä uusi reissukumppani maailmaan 😉

 • Reply Katja tiistai, tammikuu 3, 2017 at 10:39

  Olimme miehen siskon perheen kanssa Barcelonassa kesäkuussa. Heillä oli mukana puolivuotias vauva. Emme kohdanneet mitään ongelmia lapsen kanssa, ennemminkin saimme paljon parempaa palvelua ja tuntemattomien ihastelua pienestä.

  • Reply Outi perjantai, tammikuu 6, 2017 at 23:43

   Barcelona on muuten meidänkin ensi syksyn kohde, joten kiiva tietää että oleminen siellä meni mutkattomasti.

 • Reply Emma tiistai, tammikuu 3, 2017 at 12:27

  Oikein paljon onnea – niihin tuleviin vauvamatkoihin myös! 🙂 PS. En osallistu arvontaan 🙂

  • Reply Outi tiistai, tammikuu 3, 2017 at 17:11

   Kiitos kovasti?

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista tiistai, tammikuu 3, 2017 at 15:53

  Voi miten iloisia uutisia. Onnellista vauva-aikaa 🙂

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 13:42

   Kiitos kovin! 🙂

 • Reply Elina tiistai, tammikuu 3, 2017 at 16:07

  Onnea täältäkin ?

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 13:43

   Kiitoksia! 🙂

 • Reply Pirjo Holanti tiistai, tammikuu 3, 2017 at 21:02

  Todella isot onnittelut. Ihanat kuvat vauvavatsasta! Vauvan kanssa matkailu on ihan helppoa, kun vauva on pieni ja eväät ovat tisseissä mukana. Kunnon tukevat matkarattaat ja rintareppu ja go for it! Yhden lapsen kanssa on todella helppo matkustaa! Mitä enemmän lapsia, sitä enemmän haastetta. Neljännen kanssa alkoi olla jo aikamoista…

  Onnea vielä kerran ja rohkeasti matkaan!

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 13:45

   Kiitos! Ei kai se auta kun rohkeasti lähteä liikenteeseen. sittenhän sen näkee kuinka helppo reissukaveri on kyseessä 🙂

 • Reply KCP tiistai, tammikuu 3, 2017 at 23:22

  Lapsen kanssa parhaiten pärjää reissussa kun on itse hyvin nukkunut univelat pois ennen matkaa 🙂

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 10:53

   Aivan! toivottavasti tähän pisteeseen pääsee heti ensimmäisten vuosien aikana 😉

 • Reply Minna keskiviikko, tammikuu 4, 2017 at 00:33

  Ihania uutisia, paljon onnea 🙂 Suosittelen lasten kanssa matkailuun ihanaa naapurimaan pääkaupunkia Tukholmaa ja siellä aivan erityisesti Djurgårdenin saarta! Aivan upea paikka pelkästään kiertelyyn ja retkeilyyn! Siellä viettää useammankin päivän kierrellen, koska aktiviteetteja on niin paljon: Skansen, Gröna Lund, Junibacken, mielenkiintoisia museoita ja upeat puistot mennä piknikille. Ja mikä parasta tekemistä riittää kaikenikäisille, ravintoloita on joka puolella ja paikkana lähellä keskustaa. Messuille olisi aivan mahtava päästä hakemaan lisää tietoa matkakohteista ja kuulemaan asiantuntijoiden omia kokemuksia ja vinkkejä kohteista 🙂

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 10:52

   Kiitos onnitteluista ja hyvistä vinkeistä! Tukholma on tosiaan listalla ihan ykkösenä koska moneen vuoteen siellä ei ole tullut käytyä ja se tuntuu helpolta ensikohteelta, jos vauvan kanssa lähtee liikenteeseen. Tuo Djurgården kuulostaa huipulta! Pitää pistää korvan taakse

 • Reply Pia keskiviikko, tammikuu 4, 2017 at 12:05

  Paljon onnea. Lapsien kanssa pärjää yllättävän hyvin matkoilla. Tietty erilaista matkailua se on kuin ennen lapsia.

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 10:48

   Kiitos 🙂

 • Reply Ella keskiviikko, tammikuu 4, 2017 at 14:05

  kokemusta ei ole pienien kanssa reissaamisesta, mutta varmasti puhdas ja helppo kohde olisi kaikkien mieleen.

 • Reply Pirkko / Schildt torstai, tammikuu 5, 2017 at 14:34

  Onnea odotuksen loppumetreille – vai pitäisikö sanoa viikoille! Lapsimatkailukokemuksia ei ole, enkä matkamessulippujakaan tarvitse, mutta sen verran utelias olin, että piti juttu auki klikata 🙂

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 14:36

   Kiitos! Onnistunut otsikko siis, haha! ?

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana torstai, tammikuu 5, 2017 at 17:33

  Oikein paljon onnea! Mä kyllä aiemmista vihjeistä olin jo arvannut. 😉 Onhan se vauvan saaminen valtava muutos. Esikoista odottaessani reissattiin tosi paljon, vähän kuin varastoon. Ihan hyvä olikin, sillä vauva oli aika vaativa tapaus. Ihana, mutta suuritarpeinen. 🙂 Toisen kanssa lähdettiin heti alusta asti reissaamaan, vaikka ei sekään meitä helpolla päästänyt.

  Lasten kanssa on erilaista, mutta ihanaa matkustella. Itsekin saa matkoista ihan eri asioita irti, kuin ennen. Mun blogissa on toooosi paljon juttuja vauvan ja pienen lapsen kanssa matkustelusta.

  Tähän linkkiin koottu vauva-aiheiset jutut: Lähinnä Kauempana vauvamatkat

  Ihanaa loppuodotusta!

  • Reply Outi torstai, tammikuu 5, 2017 at 17:38

   Kiitos tuhannesti! 🙂 Niin kai moni osasi arvellakin kommenteista päätellen jotain tämän suuntaista muutosta. Toivoa sopii, että vauva on helppo ja mukava reissukaveri, mutta tilanteen mukaan tietysti mennään. Helppoa, tai ainakaan niin helppoa kuin tähän asti reissaaminen tuskin tulee olemaan, mutta sormet ristiin, että reissuja päästään kuitenkin toteuttamaan. Kiitos linkistä! Käyn ehdottomasti kahlailemassa sun tekstejä läpi!

   • Reply Kati / Lähinnä Kauempana torstai, tammikuu 5, 2017 at 23:57

    Ja elämä sitten näyttää, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta. Omaan tahtiin. Vauvaan tutustuminen on kuitenkin niin suuri juttu, että siihenkin saattaa haluta alkuun keskittyä. Aika näyttää. Minusta oli ekan kohdalla ihanaa myös uppoutua siihen vauvakuplaan hetkeksi ja opetella uutta elämää ihan rauhassa.

    Mutta hyvin kaikki menee, vaikka välillä tuntuiskin että pallot karkailee käsistä. 🙂

    • Reply Outi perjantai, tammikuu 6, 2017 at 13:11

     Juuri näin, omaan tahtiin ja vauvan ehdoilla 🙂 Jännää että pitää alkaa tutustumaan ihmiseen joka putkahtaa uutena tyyppinä maailmaan. Hui! ???

 • Reply Viivi Liimatainen perjantai, tammikuu 6, 2017 at 12:37

  onnea!
  Ei kokemusta lapsista, mutta matkakohteena Berliini on ihana!!

  • Reply Outi perjantai, tammikuu 6, 2017 at 13:12

   Kiitos! Berliini on kyllä upea! Sinne pitäisikin päästä taas käymään!

 • Reply Siinatar lauantai, tammikuu 7, 2017 at 16:29

  Paljon tekemistä lapsille lentokoneeseen, askartelua, lukemista jne. =)

 • Reply Kaijal sunnuntai, tammikuu 8, 2017 at 15:46

  Onnea perheenlisäyksestä! Madridilaiset suhatutuivat ihanasti lapsiin.

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 8, 2017 at 16:10

   Kiitos! Madrid onkin tuttu ja sinnepä voisin hyvinkin kuvitella suuntavaani beibin kanssa tulevaisuudessa ?

 • Reply Mari sunnuntai, tammikuu 8, 2017 at 15:49

  Onnittelut vauvauutisesta! Itsellä ei ole lapsia, mutta paljon on ihania lapsiystävällisiä kohteita.

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 8, 2017 at 16:09

   Kiitos! Onnea arvontaan!

 • Reply nuunuu tiistai, tammikuu 10, 2017 at 22:22

  Ooo onnea! Sun asenne on kyllä loistava tässä asiassa, moni tuntuu ajattelevan, että vauva ankkuroi sut kotiin ja matkailla ei voi.

  • Reply Outi keskiviikko, tammikuu 11, 2017 at 00:09

   Kiitos! Toivotaan tosiaan, että sanat ja teot kohtaavat kun vauva-arki ja todellisuus koittaa 😉

 • Reply Ulla K lauantai, tammikuu 14, 2017 at 00:25

  Paljon onnea! Vauvan kanssa matkailu voi olla superhelppoa tai sitten ei niin helppoa,riippuu niin vauvasta ja omasta jaksamisesta.Ehkä en kuitenkaan ensimmäiseksi kovin kauas lähtisi!

  • Reply Outi lauantai, tammikuu 14, 2017 at 07:03

   Kiitos! Aikahan sen näyttää miten lapsen kanssa sitte pystyy/jaksaa reissailemaan 🙂

 • Reply Samsam sunnuntai, tammikuu 15, 2017 at 16:54

  Ei ole kokemusta kuin huomattavasti nuoremman sisaruksen kanssa matkustamisesta 🙂 Itse ehkä valkkaisin aluksi kohteita, joissa ei lentoaika ole hulvattoman pitkä. Ihan omia hermoja säästääkseni. Mutta aika näyttää kun joskus on lapsia

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 15, 2017 at 18:08

   Pitää varmaan aloittaa tosiaan jostain lähikohteista niin huomaan miten lentomatkustaminen luonnistuu

 • Reply Malaika sunnuntai, tammikuu 15, 2017 at 18:02

  Lasten ja lastenlasten kanssa reissatessa olen todennut, että itse en enää hilaudu porukalla minnekään, missä on liian kuuma. Kukaan ei jaksa mitään, rajoittaa kaikkea touhuamista ihan liikaa

  • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 15, 2017 at 18:09

   Kuumuus vie voimia ja varsinkin jos joutuu lapsikatraan kanssa painimaan. Ymmärrän siis näkökulmasi 🙂

 • Reply Arle sunnuntai, tammikuu 15, 2017 at 23:29

  Onnea, onnea! Soololomat voi olla historiaa hetkeksi, mutta voin luvata, että lapsen kanssa sitä maailmaa tulee katseltua ihan eri vinkkelistä. Lapselle reissussa riemua tuottaa monet sellaisetkin asiat, joita ei ole itse tullut edes ajatelleeksi

 • Reply Satu K. maanantai, tammikuu 16, 2017 at 10:52

  Paljon onnea! Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiin ja aion seurailla jatkossakin. 🙂

  • Reply Outi maanantai, tammikuu 16, 2017 at 19:07

   Kiitos! Tervetuloa mukaan matkaan! Kiva kun eksyit tänne ja onnea arvontaan! 🙂

  Leave a Reply