Suomen suurin matkablogiyhteisö

Moderni Dubai ja iltapäivätee seitsemän tähden hotellissa – matkatoimiston valmisretki, hitti vai huti?

4.12.2017

Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen. Lue juttu uuden linkin takaa! T. Outi / Nattura-blogi

 

Moderni Dubai ja iltapäivätee seitsemän tähden hotellissa – matkatoimiston valmisretki, hitti vai huti?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply miraorvokki 4.12.2017 at 17:46

    Voi ei! Itse kirjoittelen retkisisältöjä työkseni toisaalla ja toivoisin, että kirjoitukseni vastaa aina sitä, mitä retki todellisuudessa on! Annoithan retkestä palautetta? Uskon ja toivon, että sisällöntuottajat ovat tuossa asiassa tarkkoja siitä, että retken sisältö vastaa oikeasti sitä, mitä se on. 🙂 Voi toki olla, että retkijärjestäjän kanssa on sovittu että siellä Dubai Mallissa oikeasti käydään, eikä kukaan ole tohtinut asiasta antaa palautetta, eikä tätä ole osattu korjata?

    • Reply Outi 4.12.2017 at 18:15

      Palautteen anto on vielä työn alla, mutta olen sen kyllä aikonut tehdä. Luulenpa, että matkatoimistolla ei ole oikeasti ihan tarkkaan tietoa siitä, mitä tuo retki pitää oikeasti sisällään, sen takian palaute on paikallaan. En jaksa uskoa, että Apollomatkat jättäisi jotain kertomatta tai kaunistelisi kamalasti retken sisältöä. Jossain kohtaa on ehkä jokin informaatiokatko, tai näin haluan ainakin uskoa. Mutta kyllä tuo kokonaisuus jäi hiukan harmittamaan,vaikka en penniäkään retkeen laittanut.

    Leave a Reply