Arvonnat Yleinen

Matkamessulippujen voittaja selvillä..

tiistai, tammikuu 17, 2017

Tättärärääää! Messuliput on nyt arvottu! Voittajaksi random.org valitsi Mirvan, jolle on lähtenyt onnittelut sähköpostitse. Onnea vielä kerran tätäkin kautta! 

Tuhannesti kiitos kaikille kommentoijille ja messulippujen arvontaan osallistuneille! Teitä olikin varsin runsain mitoin. Ja erityiskiitos lukuisista onnitteluista liittyen omaan pieneensuureen paljastukseeni, sekä kivoista ja hyödyllisistä kommenteista liittyen lapsen kanssa matkustamiseen. Ne lämmittivät kaikki kovasti sydäntä ja jokainen vinkki meni korvan taakse tulevia reissuja silmällä pitäen.

Matkamessut messukeskus

Matkamessut 2016

Toivottavasti törmäillään messuilla! Mut voi bongata lauantaina paitsi vaappumassa ympäri messuhallia, niin ainakin Mondo-lavan liepeiltä kuuntelemassa juttuja pyörämatkustamisesta (15:00 – 16:00 Myötä- ja vastamäessä – Pyörämatkalla Euroopassa) sekä samasta lokaatiosta klo 16.30 kuuntelemassa matkakuume.net-blogia kirjoittavan Gian kokemuksia maailmanympärysmatkasta perheen kesken.

Mukavia ja inspiroivia messuja kaikille! Tässä vielä linkki, mistä voit käydä tutustumassa tarkemmin messujen ohjelmaan.

Matka2017

Pssst… käy tykkäämässä sivustani Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa (@outimoi)! Twitteristäkin (@maaquzuu) mut löytää.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply