Arvonnat Muut Yleinen

Matka 2018 -messuliput jakoon! Osallistu arvontaan!

lauantai, joulukuu 16, 2017

Ja niin koittaa jo kolmas vuosi, kun tässä blogissa jaellaan lippuja matkamessuille!

Matka 2017-messut menivät omalta kohdaltani pienoisessa sumussa. Maha oli jo sen verran iso, että hengittäminenkin tuntui työltä, mutta huolimatta mahasta taisin joka päivä ainakin piipahtaa messuilla.

En tiedä, miten on ollut laita viime vuosina, mutta tulevilla vuoden 2018 messuilla näyttää olevan rutkasti lapsiperheille suunnattua ohjelmaa, mikä ei minua haittaa ollenkaan. Lisäksi Italia-aihe kiinnostaa, sillä ensi vuoden syyskuulle on luvassa muutaman viikon reissu Toscanaan ja sen lähimaastoon, joten tätä silmällä pitäen aion ahmia kaiken mahdollisen tiedon siihen liittyen.

Myös samaan aikaan järjestettävät Caravan-messut kiinnostavat, sillä olen jo tovin haaveillut asuntoautoilusta Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Ehkä joskus, ehkä joskus…

Mutta nyt on sinun vuorosi voittaa liput Matka 2018 -messuille, jotka järjestetään 19.-21.1.2018! Arvonta suoritetaan Facebookin puolella.

 • Käy tykkäämässä blogin FB-sivusta täältä
 •  ja kommentoimassa Facen puolella jotain nasevaa tämän postauksen linkin alle. Mielellään kuulisin esim. vinkkejä Toscanasta ja automatkustamisesta Italiassa. Mutta yhtälailla kiinnostaa myös se, mitä sulle noin muuten kuuluu. 🙂

Arvon 2 lipun paketin yhdelle onnekkaalle ja arvonta suoritetaan 12.1.2018, joten aikaa osallistua on rutkasti!  FB ei ole mukana arvonnassa. Arvonnan virallisena valvojana toimii 11 kuukautinen neiti. 

PS. Virittäydy messutunnelmaan ja käy kurkkaamassa messujen ohjelma täältä.


 KÄY SEURAAMASSA INSTAGRAMISSA!

• TYKKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA !

• TWITTERISTÄKIN MUT LÖYTÄÄ!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hanna Nyström lauantai, joulukuu 16, 2017 at 18:08

  Toscana on ihana, sielä vain junalla matkusteltu. Omalla autolla matkailusta Toscanassa ei kokemusta.
  Minulle kuuluu hyvää vaikkei seuraavaa Italian matkaa olekkaan vielä tilattu.

  • Reply Outi sunnuntai, joulukuu 17, 2017 at 21:56

   Kiva kuulla että hyvin menee 🙂 Kiitos osallistumisesta!

  Leave a Reply