Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ystäväporukalla Hyvinkäälle – Hotel Sveitsi ja täyden palvelun viihdekeskus

11.2.2019

Ooooooops…………………blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen. Käy lukemassa juttu alla olevasta linkistä!

Ystäväporukalla Hyvinkäälle – Hotel Sveitsi ja täyden palvelun viihdekeskus

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -matkablogi 24.2.2019 at 07:36

  Olipas kiva lukea Sveitsistä, sillä muutamaan kertaan olen Jussille ehdotellut tätä paikkaa. SuperPark on kyllä hauska paikka, vaikka aluksi mietin ettei sinne voi mennä ilman lapsia. Vuokatin reissulla mentiin siellä ja voi vitsit miten hauskaa oli, miun suosikki oli potkulaudan sieltä.

 • Reply Martta / Martan matkassa 23.2.2019 at 19:30

  Vaikka minulla asuu tuttuja Hyvinkäällä niin en ole vielä päässyt kuittaamaan tuota Sveitsiä! Jostain kumman syystä Sveitsissä käynti on ollut jo useamman vuoden ajatuksissani. Nuo pakopelit on minulle ihan uusi juttu, tuntuu että törmään niihin tuon tuosta. Nuo patikointipolut saivat minut kiinnostumaan ja Innostuin myös tuosta isosta huoneesta, se voisi olla tosiaan hauska majoitusmuoto tyttöporukalle, varsinkin kun on kaksi pikkulaa 🙂

 • Reply Roope Hietala 21.2.2019 at 18:08

  Yllättävän paljon aktiviteettejä! Hotellillakin näyttää olevan tyylikäs sisustus, mutta huone sen sijaan vaikuttaa aika tavalliselta sisustuksen suhteen. Mielenkiintoista!

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 21.2.2019 at 13:00

  Olipa kiva juttu, alkoi ihan tehdä mieli matkustaa Hyvinkäälle! Ei aiemmin ole käynyt mielen vieressäkään. Nuo ruoka-annokset kyllä houkuttaa enemmän kuin pakohuone, pallopeleistä nyt puhumattakaan. Ehkä mun täytyis päästä yli ennakkoluuloista pakohuoneita kohtaan.

 • Reply Eve / Jetlaggies 20.2.2019 at 10:31

  Nämä nykyajan hotellit ovat Suomessakin tosi kivoja <3 Ruuatkin näyttävät ihan erilaiselta kuin 10 vuotta sitten. Wienerleikkeet ja pyttipannut ovat vaihtuneet fine diningiin. Hävettävän pitkä aika, kun olemme
  Suomessa viimeksi hotellissa aikaa viettäneet. Ehkä se meillekin näin pienen lapsen vanhempina olisi loistava Staycation päätyä johonkin kivaan hotelliin joku viikonloppu rentoutumaan.

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:28

   Mä olen viime aikoina ottanut asiakseni tutkailla enemmänkin Suomen hotellitarjontaa ja täytyy kyllä todeta, että ihan tosi kivan hemmottelun ja paon arjesta saa ihan omilta kotikulmiltakin. Ja mitä tulee Sveitsiin, se NIMENOMAAN on lapsiperheen paikka, vaikka toimi todella hyvin myös aikuisporukallakin.

 • Reply Merja / Merjan matkassa 19.2.2019 at 16:13

  Teillä on ollut hauskan kuuloinen päivä 🙂 Hyvinkäällä tuli aikoinaan pyörittyä, kun meidät kaverit asuivat siellä. Hotelli Sveitsissä sen sijaan en ole koskaan käynyt. Tuo iso hotellihuone alkoi kiinnostelemaan. Meillä on neljän naisen porukka ja olemme kipuilleet saman ongelman kanssa eli tylsää kun pitää aina jakautua kahteen eri huoneeseen. Yksi iso huone olisi loistava valinta, vaikka harmi kuulla, että siellä oli ollut kuuma. Onko hotelli Sveitsissä mitään yöelämää?

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:31

   Tuo huone toimi kyllä aivan mahtavasti isolla porukalla. Eikä kukaan kuorsannutkaan kovin äänekkäästi 😉

   Sveitsin yöelämästä en sen koommin tiedä, kuin että ravintola on ainakin todella viihtyisä. Mutta siis Hyvinkään ytimeen ei ole kovin pitkä matka, joten jos yöelämää kunnolla kaipaa niin taksimatka ei pienelle porukalle liene kuin muutamia euroja.

   Ja tuo huone oli tosiaan harmillisesti vähän kuuma, mutta hotellihenkilökunnan mukaan johtui paljolti siitä, että ilmat olivat juuri lämmenneet, eikä ilmastointi ollut pysynyt mukana. Tuskin siis jokapäiväinen ongelma kuitenkaan!

 • Reply Eve, Jetlaggies 18.2.2019 at 23:07

  Tästä Suomen Sveitsistä en ollut kuullutkaan. Heti alkoi kiinnostaa, sopisiko se meille pienen lapsen vanhemmille kivaksi staycation-kohteeksi:) Ihan hassu juttu, että sitä reissaa ympäri maailmaa ja viettää lukuisissa hotelleissa aikaansa. Suomen Hyvinkäälläkin olen kuitenkin ollut aiemmin vain pari kertaa, eikä olla juuri Suomen hotellikenttään ehditty juurikaan tutustua;D

 • Reply Kohteena maailma / Rami 18.2.2019 at 17:45

  Pakohuone ja pallopelit kiehtoisivat kyllä! Olen aika huono viettämään lomia Suomen hotelleissa, jos en tietoisesti ole lähtenyt tutustumaan johonkin kaupunkiin. Ehkä pitäisi hieman useammin heittäytyä hotellilomalle siten, että pääkohteena olisi itse hotelli eikä sen ympäristö.

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:33

   Mä olen taas lähiaikoina tutustunut yllättävänkin moneen tämän tyyppiseen täyden palvelun hotelliin ja ainakin lapsiperheen näkökulmasta ne toimivat ihan mielettömän hyvin! Varsinkin, kun kyse on ollut yleensä yhden päivän kestävistä irtiotoista, on ollut todella kiva, että kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin on kädenulottuvilla.

 • Reply Rosa 18.2.2019 at 11:53

  Olen käynyt Sveitsissä silloin kun se oli vielä Rantasipi. Tähän uuteen hotelliin en ole vielä tutustunut. Superpark on varmasti enemmän lapsille kuin aikuisille. Minusta hotellin viereinen maauimala on etenkin kesällä todella mukava. Majoitusvaihtoehtona kaveriporukalle iso huone vaikutti kivalta (ainakin lyhyeksi ajajaksi).

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:35

   Maauimalaan olisi muuten nytkin päässyt ”avantouinnille” ja olin menossakin seuraavana aamuna, mutta laiskuus iski vastaan. Vähän jäi hampaankoloon kyllä tuo!

   Hotel Sveitsi on kyllä käymisen arvoinen niin aikuisporukalla kuin lapsenkin kanssa. Tekemistä piisaa taatusti!

 • Reply Sari / matkalla lähelle tai kauas 17.2.2019 at 21:48

  En ole käynyt hotelli Sveitsissä mutta juttua olen aikaisemminkin kuullut. Ehkä Hyvinkää ei ole sellainen kohde, mistä voisi löytää tekemistä ja siksi jäänyt kokematta.

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:37

   Minä en ihan lähtisi tuohon, etteikö Hyvinkäältä tekemistä löytyisi. Se on totta, että kaikki Suomen kaupungit ovat enemmän ja vähemmän kesäkaupunkeja, ja kesällä tekemistä piisaa enemmän, mutta ainakin tuo Sveitsin alue ja lähimaasto oli kyllä täynnä vaikka mitä tekemistä muutamaksi päiväksi. Tokihan se vähän riippuu, mistä kukin innostuu. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

 • Reply Martina 17.2.2019 at 11:59

  Seurasin kateellisena teidän reissua jo Instagramissa. Tuo on niin ihana paikka ja tekemistä riittää useammaksikin reissuksi. Me käytiin viimeksi pelkäämässä SeikkailuSveitsissä, mutta SuperPark ja WayOut kiinnostaisi myös. Samoin leffateatteri anniskeluoikeuksin. Tilaisin juustolautasen sekä viiniä ja nauttisin elokuvan suomasta rauhasta. Uimala olisi varmasti kiva lasten kanssa.

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:39

   WayOut oli kyllä ravintolan lisäksi ihan meidän reissun parasta antia. Leffaakin vähän harkittiin, mutta kun oltiin kaveriporukalla, niin leffa ei sinänsä olisi ollut se kaikista optimaalisin paikka vaihtaa ajatuksia. Siksi jätettiin se välistä.

   SeikkailuSveitsiä minäkin olisin halunnut päästä testaamaan, mutta ehkäpä sitten kun lumet ovat sulaneet ja ilmat vähän lämmenneet 🙂

 • Reply Ne Tammelat 17.2.2019 at 08:41

  Hyvinkäällä ei ole tullut kauhean usein vierailtua, muutama rotuesittely ollaan käyty hoitamassa siellä kauppakeskuksessa. Se, että siellä on kaupunginosa nimeltä Sveitsi, on kyllä jäänyt mieleen. Sehän on ihan luonnollinen jatkumo viereisille kaupunginosille kuten Vieremä ja Nummisilta :). Ihanaa, että saitte vietettyä onnistuneen tyttöviikonlopun, josta jää varmasti hyviä muistoja. Hotel Katajanokalla on muuten myös pakohuone, jos otatte joskus uusinnan. Siellä en ole vielä itse käynyt, mutta se hotelli itsessään on kyllä tosi upea.

  • Reply Outi 20.2.2019 at 20:41

   Hei tuo Hotel Katajanokka on kyllä kiinnostanut myös! Vähän unohdin jo, että sielläkin on pakopelihuone, joten täytyypä käydä testaamassa sekin. Vanha vankilahotelli kyllä houkuttelisi muutenkin tutustumaan. Ostettiin joululahjaksi vanhemmille lahjakortti Hotel Katajanokalle. Ehkä pitääkin anastaa se takaisin ja käyttää itse 😉

 • Reply Eve / Reissukuume 16.2.2019 at 23:09

  Voi Sveitsi! Muistan, miten yläasteikäisinä (niin cooleina ja ”hauskoina”) aina huijasimme viettävämme viikonloppuja Sveitsissä. Tai emmehän me varsinaisesti huijanneet, unohdimme vain kertoa, että kyseessä oli hyvinkääläinen hotelli ja laskettelurinteet eikä suinkaan Sveitsisveitsi 😀

  Kiitos, että muistuttelit siitä, mitä kaikkea kivaa Suomestakin löytyy. Jotenkin sitä aina automaattisesti haaveilee ulkomaille, vaikka kotimaassakin on paljon nähtävää ja koettavaa 🙂

 • Leave a Reply