Suomen suurin matkablogiyhteisö

Balti Jaama Turg – Kalamajan uusittu moderni kauppahalli

30.1.2018

Ooooooops…………………blogi on vaihtanut nimeä ja muuttanut uuteen osoitteeseen.

Uuden blogin nimi on Nattura.

Käy lukemassa juttu alla olevasta linkistä!

T. Outi / Nattura

Balti Jaama Turg – Kalamajan uusittu moderni kauppahalli

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Rosa 10.2.2018 at 23:03

  Kiitos vinkistä. Seuraavalla reissulla pitää ehdottomasti käydä tuolla. Monet ovat harmitelleet kun vanha tori purettiin, mutta se oli ehkä vähän vanhan maailman (neukku) juttu ja tarvittiin vähän uudistettu tori.

  • Reply Outi 13.2.2018 at 23:16

   Joo ehdottomasti! Tuo oli kyllä kiva paikka 🙂

 • Reply Mika / Lähtöportti 10.2.2018 at 18:43

  Luen aina mielenkiinnolla Tallinna-postauksia, koska kaupunki on jäänyt itselleni hävettävän vieraaksi. Esimerkiksi viimeisten viidentoista vuoden aikana olen käynyt vain kolmesti, vaikka matka olisi niin helppo ja lyhyt. Kalamaja kiehtoisi, mutta senkin läpi olen kävellyt vain kerran ja silloinkin aivan turhan nopeasti. Balti Jaama Turgin olen nähnyt vain kartalla, mutta kuulostaa juuri sellaiselta mistä tykkäisin. En ole yhtään shoppailuihmisiä, mutta sellaiset paikat mistä saa syötävää kiinnostaa kovasti 🙂

  • Reply Outi 13.2.2018 at 23:19

   Kolme kertaa 15 vuoden aikana! Aika kova suoritus! Mä käyn siellä vähintään kolme kertaa vuodessa 😀 Mutta mene nyt hyvä mies sinne ainakin hyvän ja halvan ruoan (ja juoman) perässä! Se on sen väärti 🙂

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 6.2.2018 at 21:03

  Mä käveltiin usein sen vanhan aseman läpi/ohitse kun mentiin Kalamajan huudeille. Nyt ei ollakaan siellä käyty sen jälkeen, kun on uusittu. Tämän perusteella hyvältä näyttää! Ja olen kuullut muualtakin paljon kehuja. Pitää käydä seuraavalla Tallinna-reissulla katsastamassa. Tallinna on kyllä niin ihana, kun uusiutuu nopeasti. Tykkään!

  • Reply Outi 13.2.2018 at 23:29

   Joo ihmeessä torille herkuttelemaan ja shoppailemaan. Varsinkin keväällä ja kesällä varmasti loistopaikka ja miksei näin talvellakin, mutta lämpmämmillä ilmoilla varmasti herää elämään ihan uudella tavalla

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 4.2.2018 at 15:17

  Kävin tuolla Balti Jaaman torilla viime kesänä, kun kävin testaamassa kaikkien kehuman F-Hoonen. Tallinnassa ei ulkomailla asuttujen vuosien aikana ole tullut käytyä kovin usein. Tori oli todellakin mukava sekoitus oikeaa ruokatoria juustoineen, makkaroineen ja vihanneksineen, katukeittiötä ja käsityöläisliikkeita. Neuvostoliitto-henkisiä tuliaisiakin sieltä olisi saanut yläkerran kaupoista. Rullaportaissa sekosin minäkin.

  • Reply Outi 5.2.2018 at 15:53

   Eikö ollutkin kiva! Mäkin kyllä tykkäsin, vaikkakin ehdittiin kiertämään sitä aika vähän aikaan. Oltiin joulun alla ja tuolta olisi kyllä saanut osteltua aika kivoja joululahjoja. Ensi jouluna sitten 😉 Mutta syömään aion tuonne kyllä heti kun vain mahdollista!

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 4.2.2018 at 11:28

  Mä tykkäsin myös uudistuksesta, tosin en ole koskaan nähnyt kunnolla, mitä alueella oli ennen tätä. 🙂 On just sopivasti matkan varrella ja helppo käydä ostamassa jotain kotiin. Toisaalta myös hyvä pysähdyspaikka vaikka päiväkahville tai lounaalle. Kesällä tuolla oli todella paljon porukkaa niin sisällä kuin tuossa ulkona edustalla hengailemassa.

  • Reply Outi 5.2.2018 at 15:55

   Kesällähän tuo varmasti herääkin ihan uudella tavalla ja varmasti vieläkin enemmän kun turistit eksyvät sinne kunnolla. Mäkään en ole nähnyt vanhaa toria koskaan kunnolla, mutta tuo uusi oli kyllä varsin kiva ja varmaan muuttuu ja muovautuu vielä ajan saatossa.

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 31.1.2018 at 21:11

  Kylläpäs näyttää fiiniltä toi tori entiseen verrattuna. Se oli tosiaankin aiemmin kuin jäänne neukkiajalta. Täytyypä käydä katsastamassa.

 • Leave a Reply