Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Mökkeilemässä Montta Active Campingissa Muhoksella

Kaupallinen yhteistyö Montta Active Campingin kanssa

Kesän alku koitti, ja pääsimme taas Muhokselle Montta Active Campingiin mökkeilemään. Montta-mökki oli jo tuttu, ja odotimme sinne pääsyä innolla.

Montan maisemat ovat kerta kaikkiaan lempimaisemiani, ja heti perille päästyä tunsi, kuinka alkoi rauhoittua. Mökin ikkunasta sekä terassilta ja parvekkeelta on suora jokinäkymä Oulujoelle. Lisäksi Montan väki on todella mukavaa, ja tälläkin kertaa vastaanotto oli lämmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mökki oli kuudelle hengelle, joten tilaa oli hyvin. Päätimme nukkua alakerran vuodesohvalla, ja haimme parvelta vain petivaatteet. Lisäksi näkymien ihailua parvekkeelta!

Mökin sijainti oli rauhallinen, ja nuotiopaikka oli lähellä. Kiertelimme ensin leirintäaluetta ja kävimme laiturilla sekä rannassa katselemassa. Paljukin olisi houkuttanut, ja mietimme sitä seuraavalle vuodelle.

Kohta olikin aika ystävieni tulla kylään. Molemmat olivat vähän flunssaisia, joten päätimme, ettemme lähde Lemmenpolulle patikoimaan. Sen sijaan paistoimme makkaraa ja söimme salaattia ynnä muuta siinä sivussa. Vietimme iltaa mökillä, ja ystävien lähdettyä kävimme vielä saunassa.

Minuakin nukutti yllättävän pitkään aamulla. Oli ihana herätä lintujen liverrykseen, avata kaihtimet ja nähdä tyyni joki aamuvarhaisella.

Meillä oli mukavasti aikaa aamulla, joten lähdimme Lemmenpolulle patikoimaan. Mies ei ollutkaan ennen nähnyt reittiä näin pitkälle ja yllättyi sen vaativuudesta. Kävimme liki Pyhäkosken voimalalla saakka, ja palasimmekin sitten tietä pitkin takaisin. Sujuihan se näinkin! Polun näkymät ovat huikeat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nuotioimme vielä toistamiseen makkaroiden merkeissä, jonka jälkeen koitti lähdön aika. Suuntasimmekin Ouluun Erämessuille, joilla myös Montan leirintäalue oli esillä. Väkeä oli hurjasti, sillä aurinko helli päivää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ansku/Pisaroita Liljarannasta sunnuntai, 21 toukokuun, 2023 at 09:20

  Vuokramökkeily on hieman erilaista kuin omalla, mutta etuna on erilaiset kohteet ja vaihtuvat maisemat ☀️

  • Reply terhikki76 tiistai, 6 kesäkuun, 2023 at 05:59

   Juurikin näin, on kiva aina mennä eri paikkaan ja yllättyä, mitä sieltä löytyy!

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin sunnuntai, 21 toukokuun, 2023 at 10:14

  Onpa kaunis miljöö ja aivan sinistäkin sinisempi vesi! Oikein kivalta näyttäviä maisemia näyttää tosiaan olevan myös Lemmenpolun varrella ja luonnossa liikkuminen on muutenkin aina mukavaa!

  • Reply terhikki76 tiistai, 6 kesäkuun, 2023 at 05:59

   Näinpä! Huomasin itse, että minulla oli vielä Facebookin kansikuvanakin edellisen vuoden maisema Montasta!

  Leave a Reply