Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Cruisingia ja vappubrunssia Raahessa

Meillä oli vähän erilainen vappuviikonloppu, sillä vappukoristeiden sijaan olimme laittaneet miehen synttärijuhlia. Kauniita kukkia kuitenkin tuli lahjaksi, sekä myös mm. linnunpönttö ja nimikoitu viskilasi.

Juhlien jälkeen piti sitten levätä ja käydä käyttämässä lahjakortti. Vappupäivänä meillä oli kuitenkin brunssi varattuna hotelli Raahen Hovin ravintolasta.

Saavuimme brunssille ensimmäisten joukossa, ja olisinpa hoksannut kuvata noutopöydänkin! Saimme mukavan rauhallisen ikkunapöydän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Melkein kaikkia antimia tuli maisteltua sekä jälkkäriksi sima ja munkki. Oli kerrassaan mainiota, vielä kun olin huomannut, että lähikauppamme pihalta starttaa cruising.

Sinne siis pikku kävelylenkki autoja ihastelemaan. Aurinkokin alkoi sopivasti paistella. Autoilijat kokoontuivat pihaan ja vaihtoivat kuulumisia. Porukkaa oli paljon paikalla, samoin autoja.

Sitten letka lähti liikkeelle, ja ajopeliä oli jos jonkinmoista. Odottelimme kaikkien autojen ja muiden kulkuneuvojen lähdön, sitten kipaisimme kotiin. Oikeastaan aika kiva vappuohjelma!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 1 toukokuun, 2023 at 20:57

    Varsin mukavalta kuulostanut vappu teillä. Meilläkin otettiin rauhassa ja käytiin brunssilla. Ei kuulostanut tuo Cruisinkaan yhtään hassummalta, vielä kun oli aurinkoinen päiväkin.

    • Reply terhikki76 maanantai, 8 toukokuun, 2023 at 16:42

      Kyllä, oli mukavan rauhallista! Ja äitienpäivänä ollaan taas menossa brunssille, ei ole hirveästi niitä tullut harrastettuakaan!

    Leave a Reply