Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Hotelli Käenpesä ja museoalue Ylivieskassa

Kaupallinen yhteistyö Hotelli Käenpesän kanssa

Minulla oli ilo päästä testaamaan Ylivieskassa sijaitsevan Hotelli Käenpesän uudistettuja Superior-huoneita. Ja huone olikin huippu!

Olen nyt töissä Ylivieskassa, niinpä suuntasin töiden jälkeen liki keskustaa olevaan hotelliin. Ihastuin heti huoneen lämpimän maanläheiseen sisustukseen ja tekstiileihin. Ja puistonäkymä huoneesta oli myös kiva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ilokseni teetä ja muita virvokkeita oli tarjolla iso valikoima. Lisäksi huoneen varustukseen kuului pienen jääkaapin lisäksi myös mikroaaltouuni.

Kävin iltapäivällä Ylivieskan kotiseutumuseoalueella, Puuhkalassa. Siellä oli hurjasti vanhoja rakennuksia, joissa oli näkemistä pelkästään ulkopuoleltakin.

Olin syönyt päivällä vain voileivän, ja vaikka olenkin dieetillä, niin odottelin hotellin ravintolan, PikkuVELIn avautumista. Riensinkin hakemaan sieltä mahtavan burgerin Reinin Lihan rotukarjalihasta, jonka otin mukaan huoneeseen.

Tähtäimessä oli myös hotellin sauna, mutta ruokailu sattui juuri siihen aikaan, etten ennättänyt saunaa testaamaan.

Uuden työn aloituksen jälkeen olin levon tarpeessa, niinpä ilta menikin lukien kirjaa ja rentoutuessa. Nukuin pitkät yöunet, ja aamulla oli ihana päästä hotellin aamiaiselle. Sekään ei pettänyt!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katselin vanhoja blogipostauksia Ylivieska-tagilla, ja niitä löytyykin useita. Kannattaa siis tutkia, jos muutkin nähtävyydet Ylivieskassa kiinnostavat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin perjantai, 21 huhtikuun, 2023 at 16:20

    Mainiolta näyttää tuo Käenpesän huone, ja burgerikin näyttää kieltämättä oikein maukkaalta. Museoissa ylipäätään tulee käytyä harmittavan vähän, täytyypä pitää tuo mielessä, jos seudulla joskus tulee käytyä.

    • Reply terhikki76 tiistai, 25 huhtikuun, 2023 at 19:09

      Minäkin olen vuosia vain ajanut tuon museoalueen ohi, mutta nyt yritin metsästää kevääksikin sopivia kohteita ja päädyin tuonne. Osin työpaikkanikin syystä!

    Leave a Reply