Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Bistro Italica Tabernassa Oulussa lounaalla

Olimme pitkään ystäväni kanssa suunnitelleet lounasta Oulussa. Mietimme huolella paikkaa, ja nyt lounas toteutui! Ystäväni oli keksinyt oivan paikankin; Rotuaarilla sijaitsevan uuden bistron Italica Tabernan.

Olimme ovella heti ravintolan avautuessa. Vastaanotto oli italialaiseen tyyliin lämmin. Jäimme aluksi ihastelemaan pienen ravintolan viihtyisää sisustusta ja kekseliäitä yksityiskohtia, joita riitti bongattavaksi myös aterioinnin aikana.

Valitsimme listalta annokset; ystäväni päätyi lampaaseen ja minä otin pastaa. Nämä olivatkin mainiot valinnat ja suolainen lakritsi antoi kivan säväyksen pestopastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lounaan aikana oli mukava katsella ikkunasta kävelykadun elämää samalla kuulumisia vaihtaen. Lopuksi Vespasta kahvia ystävälleni. Yllätys, yllätys: minä olen lopettanut kahvinjuonnin vastikään!

Vielä emme lyöneet lukkoon seuraavaa lounastapaamista, mutta uskoisin sillekin löytyvän jonkin kiintoisan paikan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin keskiviikko, 15 maaliskuun, 2023 at 17:23

    Tykkään kovasti italialaisesta ruoasta. Miellyttävää myös, että tarjolla on lounasta. Itse tosin toivoisin, että ruokalista olisi nähtävillä myös netistä, mutta Italica Tabernan osalta näin ei tainnut olla?

    • Reply terhikki76 keskiviikko, 15 maaliskuun, 2023 at 17:50

      Totta, minäkään en huomannut listaa netissä. Muutoin sivuilla oli kyllä tosi kivasti kerrottu ravintolasta.

    Leave a Reply