Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Talvista tunnelmaa Kotieläinpiha HuliVilissä Kalajoella

Olipa piristävä käydä Kalajoella Kotieläinpiha HuliVilissä! Olen nyt tehnyt etätöitä Raahessa, joten oli mukava lähteä liikkeelle entisen työpaikan seuduille.

Olin bongannut, että Kotieläinpiha HuliVili on nyt talvilomaviikoilla auki. Se oli mukava yllätys, sillä viime kesänä en ennättänyt käydä siellä.

Saavuimme pienen lumipyryn keskellä HuliViliin ja hirsisestä kahvilasta saimme liput. Mahtava yllätys oli se, että niiden ohessa saimme pussillisen porkkananpaloja. Eläimiä sai siis ruokkiakin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensiksi suuntasimme hevosaitaukseen. Kaverini ei ole aiemmin syöttänyt hevosia, joten nyt oli jännät paikat. Hyvin meni!

Sitten kävimme aasien luona, jotka nekin saivat porkkanat. Toinen kissakin tuli vastaan ja halusi silityksiä.

Alpakoita ei nyt näkynyt, mutta siirryimme sisälle talliin. Sieltähän löytyi possuja, lampaita, kaneja ja vuohia. Porkkanat maistuivat kaikille ja juuri riittivät.

Eläimet olivat kiltin ja ystävällisen oloisia. Possut olivat sen verran innokkaita porkkanoiden perään, että niiden porkkanat laitettiin karsinaan eikä annettu kädestä. Mutta rapsuttaa sai possujakin.

Rentouttava ja virkistävä vierailu! Ensi kerralla Kalajoen reissulla on sitten tarkoitus käydä kylpylä SaniFanissa, joka on taas auennut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 23 helmikuun, 2023 at 17:59

    Tykkään kovasti noista talvisista kuvista. Aiemmin talvi taisi olla itselleni se kaikkein ikävin vuodenaika. Nyt se melkeistään on yksi suosikeistani. Miten lämmin tuolla tallissa muuten noin talviaikaan?

    • Reply terhikki76 sunnuntai, 26 helmikuun, 2023 at 19:01

      Meillä sattui lumituiskuinen päivä, joten tallissa tuntui suorastaan lämpimältä! Totta, talvessa on oma tunnelmansa. En osaa sanoa tarkkaan lämpötilasta, mutta kyllä se eläimille sopivaksi on asetettu.

    Leave a Reply