Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Kirja-arvostelu: Seppo Ilmariini: Chaplinin silmät

Seppo Ilmariinin uusin runokirja Chaplinin silmät oli hyvälle tuulelle tekevää luettavaa. Runot polveilivat teemoittain aiheesta toiseen. Kielenkäyttö oli rikasta ja kirjaa elävöittivät myös kuvitukset sekä tekstin asettelut.

Runot olivat selkeää ja hyvin ymmärrettävää kieltä. Kirjan voi halutessaan lukaista nopeastikin, tai sitten paneutuen aiheisiin. Teksti oli hyvin rytmittyvää ja valitut runoaiheet mielenkiintoisia. Etenkin Kahden kesken -rakkausteema lämmitti mieltä.

Muita teemoja kirjassa olivat Arvoa elämälle, Lisää kaasua, Ravistusta vailla, Peilailua ja Mollista duuriin. Eivätkö herätäkin mielenkiinnon! Myös Chaplinin silmien arvoitus ratkeaa. Teos on neljäs laatuaan Seppo llmariinin runokirjoista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply