Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Herkuttelemassa ja kirppistelemässä Oulaisissa

Ajelimmepa yhtenä arkipäivänä ystäväni kanssa Oulaisiin. Olin jo pitkään halunnut käydä 4H:n kierrätysmyymälässä sekä Cafe Herkutella:ssa.

Kiertelimme ensin kierrätysmyymälässä, joka oli yllättävän laaja ja tavaran määrä todella suuri. Eipä siinä, tällä kertaa ei tullut kuitenkaan löytöjä tehtyä. Osasyy on myös se, että ennemminkin kotona pitää tavaran määrää vähentää. Tämä siitä johtuen, että olen luopumassa Limingan asunnosta.

Myymälän jälkeen siirryimme torin laidalla olevaan kahvilaan. Cafe Herkutella olikin vallan ihana. Erityisesti ilahdutti, kuinka meille esiteltiin päivän leivonnaistarjonta ja kerrottiin tuotteiden tulevan omasta leipomosta. Valinnanvaraa oli runsaasti. Kahvilassa oli myös useita asiakkaita, mikä on tietysti hyvä juttu paitsi etten viitsinyt joka nurkkaa kuvata! Tässä kuitenkin muutama kuva myös talon muista tiloista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sitten vielä: bongasimme KoronaGallerian! Siellä on myös Maailman pienin taidelainaamo. Paikka on kiinnostanut minua pitkään. Vaan nyt oli kierros päivälle täynnä ja päätimme jättää gallerian seuraavaan kertaan. Tällä hetkellä siellä olisikin tutun taiteilijan, kalajokisen Else Takkusen töitä. Kun muuttopuuhilta ennättäisi…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 6 helmikuun, 2023 at 18:15

    Tosi harvoin tulee itsekään mitään löytöjä tehtyä. Kivoja tavaroita kyllä löytyy, mutta kun ei oikestaan ole tarvetta lisätavaroille. Silti joskus tulee tuollaisissa paikoissa käytyä. Cafe Herkutella, mainio nimi kahvilalla!

    • Reply terhikki76 torstai, 9 helmikuun, 2023 at 17:57

      Kyllä, kahvila oli nimensä mukainen! Itse tykkään aina välillä kierrellä kirppiksiä. Joskus tekee löytöjä, aina ei!

    Leave a Reply