Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Ravintola Don Izossa Oulaisissa

Oli mukava yllätys havaita joitakin kuukausia sitten, että Oulaisiin avautui uusi ravintola. Liikumme usein Oulaisissa ja suunnitelmissa olikin testata ravintola Don Izoa.

Päädyimme hakemaan annokset kotipakettiin. Oli ilahduttavaa, että ravintolassa oli oikein monipuolinen ruokalista. Pizzat myös maistuivat mainiosti, testasimme kolmea erilaista. Mutta paljon muutakin Don Izosta olisi saanut, joten siellä käydään uudelleenkin.

Se mistä tykkäsin myös, olivat ravintolan tilat. Sisustus oli miellyttävä erilaisine yksityiskohtineen ja ravintolassa oli hyvin tilaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin perjantai, 25 marraskuun, 2022 at 08:34

    Tosi harvoin itsellä tulee muuten haettua ruokaa nykyään mukaan, kun aina tuntuu, että ne enemmän tai vähemmän aina ehtivät jäähtymän eikä kokemus ole niin miellyttävä. Innostuin itsekin katselemaan listoja, ihan hyvältä vaikutti.

    • Reply terhikki76 maanantai, 28 marraskuun, 2022 at 15:59

      Siinäpä se juuri on! Minullakin on matkaa hakea ja tuo ongelma on, mutta nyt kun ruoat ovat tulleet Woltin kautta, niin ei ole tätä ongelmaa. Tuolla Oulaisissa meillä oli kyläpaikka, johon mentiin pizzojen kanssa.

    Leave a Reply