Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Persoonallinen kierrätysmyymälä Olokkari Limingassa

Ihastuin ensinäkemältä, kun astuin sisään Olokkariin eli Limingan keskustassa olevaan kierrätysmyymälään. Myymälässä oli paljon tavaraa, mutta ne oli aseteltu mukavasti.

Katselin vaatteita, kenkiä, laukkuja ja huiveja ensi käynnilläni. Mukaan tarttuikin pieni lenkeille sopiva laukku.

Vasta toisella käynnillä hoksasin, että myymälässä on myös toinen puoli, jossa on kaikenlaista käytettyä tavaraa. Ja voi mikä uniikki valaisin sieltä löytyi! Sanoin myymälän pitäjälle, että jos muutan Liminkaan, niin tulen kyllä hakemaan lampun.

Niinhän siinä sitten kävi, että sain Limingasta kakkosasunnon ja koitti aika noutaa lamppu. Tällä kertaa pengoin myymälän kokonaisuudessaan, vaikka kaikki ei kyllä osu kerralla silmään. Täältä voi tehdä muitakin hienoja sisustuslöytöjä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin keskiviikko, 2 marraskuun, 2022 at 12:43

    Kävin Naantalissa asuntomessuilla kesällä. Siellä oli näytteillä myös ns. oheiskohde, joka ei varsinaisesti tullut messualueelle. Siinä huoneet oli sisustettu kierrätysmateriaalista ja tavaroita olisi voinut ostaa. Useampi kiinnostava esine siellä olisi ollut, mutta valitettavasti niille ei oikein ole kodissamme paikkaa, niin jäi ostamatta.

    • Reply terhikki76 maanantai, 28 marraskuun, 2022 at 15:56

      Aika kiinnostava juttu kyllä! Itse en ole enää juuri tuosta syystä uskaltanut mennä myymälään, jottei mukaan tarttuisi jotain pieneen kerrostaloyksiöön mahtumatonta!

    Leave a Reply