Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Espanjalaisia herkkuja ravintola El Saborissa Kempeleessä

Espanjan matkan jälkeen muistui mieleen Kempeleen Vihiluodossa sijaitseva espanjalainen ravintola, El Sabor. Suunnittelimme miehen kanssa, että kävisimme siellä syömässä. Sopiva ilta löytyikin viikonloppua vasten.

Hotelli-ravintolarakennuksen takaahan löytyy myös kiva luontopolku. Siitä voit käydä lukemassa tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

https://www.rantapallo.fi/maakuntamatkailuapohjoispohjanmaalla/2020/11/05/syksyisella-vihiluodon-luontopolulla-kempeleessa/

Olimme paikalla hyvissä ajoin ja pääsimmekin valitsemaan mieluisan pöydän. Tykästyin, kun ravintolassa oli ihana oranssin sävyinen sisustus syksyn kunniaksi. Valot hohtivat lämpimästi ja ravintolassa oli tunnelmallista.

Tilasimme valmiista menuvaihtoehdoista ateriat ja saimmekin pian alkuruoat leipineen. Minulla oli juustoa viikunahillon kanssa ja mies maisteli jättikatkarapuja. Nämä saivat mukavasti nälän heräämään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääruoaksi olikin sitten kunnon annokset enkä millään jaksanut syödä kaikkea. Miehellä liha- ja makkaravarras lisukkeineen ja minulla makkaran lisäksi kanaa. Molemmilla oli lisukkeena kermainen risotto.

Jälkiruokia vaihtelimme, joten molemmat saivat maistaa sekä hedelmäsalaattia että espanjalaista juustokakkua kahvin kera.

Kerrassaan mukava ilta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin lauantai, 8 lokakuun, 2022 at 15:28

    Kieltämättä sisustus vaikuttaa kivalta ja ympäristö tunnelmalliselta. Ja ruoatkin kieltämättä vaikuttaa kaikin puolin oikein hyviltä! Espanjalaisia ravintoloita ei Suomessa kyllä ole liikaa.

    • Reply terhikki76 maanantai, 10 lokakuun, 2022 at 20:23

      Ei ole kyllä, ja toivoisi ihmisten löytävän tämänkin paremmin! Sijainti kun ei ole ihan Oulun keskustassa, Lentokentäntien varrella tosin.

    Leave a Reply