Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Málagassa riitti aurinkoa ja lämpöä

Olimme tarkoituksella suunnitelleet Málagan reissun siten, että vaihdoimme matkan aikana majapaikkaa. Huoneistohotellista siirryimme viimeiseksi yöksi Sallés Hotel Málaga Centroon.

Hotelli miellytti kovasti ja siellä oli ripaus ylellisyyden tuntua. Saimme kauniisti sisustetun ja tilavan huoneen, jossa myös viilennys toimi hyvin. Kylpyhuoneessa oli myös kylpyamme, jossa oli ihana rentoutua päivän kävelyn jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Suunnittelimme ensin romanttista menua hotellin ravintolassa, mutta se olisi jäänyt turhan myöhään iltaan. Niinpä kävimme lounaalla hotellin kattotasanteella sijaitsevassa baarissa.

Lounasannokset tulivat nopeasti; mies otti salaatin ja minä pastaa. Kattoterassilta oli upeat näkymät joka suuntaan kaupunkia. Tasanteella sijaitsi myös uima-allas aurinkotuoleineen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Kaupunkikierros jatkui vielä. Päivän käyntikohteena oli Alcazaba-linnoitus, joka sijaitsi Roomalaisen teatterin vieressä sekä lähellä toista linnoitusta.

Alcazabassa oli paljon kierreltävää ja myös sisätiloihin pääsi. Sisältä löytyi erilaisia näyttelyitä.

Linnoitukselta suuntasimme läheiselle uimarannalle. Siellä oli vielä hyvin tilaa ja aurinko helli. Kävimme molemmat kastautumassa turkoosin värisessä merivedessä, joka oli viileähköä.

Sitten paluumatkalla leivoskahvittelua ja lisää ostosmahdollisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Kaiken kaikkiaan Málagan matka tarjosi ihanaa lämpöä ja aurinkoa sekä monipuolista nähtävää!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 22 syyskuun, 2022 at 08:13

    On kyllä ollut niin satesita ja synkkää Suomessa viimeiset viikot, niin jokin reissu kyllä houkuttaisi itseänikin. Espanja voisi olla tähän vuodenaikaan mainio vaihtoehto.

    • Reply terhikki76 maanantai, 26 syyskuun, 2022 at 17:52

      Olihan se, ja vielä kun sai käydä tyttären muuttopuuhien keskellä, niin oli sopivaan saumaan! Ja reissun aikana sain tietää uudesta työpaikasta, ja nyt tänään aloitin siellä.

    Leave a Reply