Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Monipuolisessa Hotel Sveitsissä yöpymässä Hyvinkäällä

Matkamme seuraava odotettu pysähdyspaikka oli Hyvinkään kuulu Hotel Sveitsi. Saavuimme Hyvinkäälle hyvissä ajoin ja kiertelimme ensin keskustassa. Pääsimme mukavasti majoittumaan Sveitsiin.

Oli ihana hellepäivä ja etenkin mies oli odottanut Sveitsin uimalaan pääsyä. Lähdimmekin heti ensimmäisenä virkistäytymään allasalueelle. Aurinko paistoi upeasti ja kirkas vesi houkutti vilvoittelemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Uinnin jälkeen lepäilimme ja sitten kävimme kävelyllä tutkimassa lähimaastoja. Seikkailupuisto näytti upealta kiipeilymahdollisuuksineen. Maasto oli mukavaa mäntymetsää, joka tuoksui helteessä mukavalta. Käveleskelimme pienen lenkin ja taas löytyi miehelle kuntoportaat kivuttaviksi!

Palatessamme hotelliin poikkesimme sisäpihan terassille istuskelemaan. Juhlistimme reissua kuohuviinilasillisilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Piakkoin tämän jälkeen oli aika suunnata päivälliselle hotellin TILA-ravintolaan. Nautimme päivällisbuffetista metsäisen maiseman äärellä ikkunapöydässä kaikessa rauhassa.

Illalla kävimme vielä pienellä kävelylenkillä nauttimassa hellepäivän lämmöstä. Hotellissa olisi ollut elokuvateatterikin, mutta sinne emme nyt jaksaneet lähteä.

Hyvien yöunien jälkeen oli aamiaisen aika, jonka jälkeen matkamme jatkui. Seuraavassa postauksessa päästäänkin jo Kurikkaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 4 elokuun, 2022 at 20:13

    Onpa maukkaan näköinen tuo päivällisbyffet, kelpaisi kyllä. Itse olisin kyllä ilman muuta käynyt tutustumaan myös seikkailupuistoon, tykkään niistä kovasti. Upea aktiviteetti kaiken ikäisille.

    • Reply terhikki76 lauantai, 6 elokuun, 2022 at 19:13

      Tiedän, näin on! Olen kerran huimapäisesti mennyt Oulussa sijaitsevaan Huikeaan, joka oli kyllä huikea kokemus. Sellaista adrenaliinipiikkiä en hevillä muista saaneeni kuin kiipeilyssä. Ehkä se toisella yrittämällä olisi ollut jo rennompaa!

    Leave a Reply