Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Vilkkaalla Vierumäellä majoittumassa Country Clubissa

Pääsimme kuin pääsimmekin kesälomareissulle, vaikka työt kulkivatkin mukana! Matka alkoi Pyhäjärveltä siirryttäessä Vierumäen urheiluopistolle.

Majoituksemme oli hotellien läheisyydessä olevan Country Clubin majoitussiivessä. Rakennus henki nostalgista tunnelmaa, ja mietinkin heti, mikä sen historia on.

Huoneesta löytyi kaikki tarpeellinen, tosin vedenkeitintä ei ollut. Tämä ei nyt kuitenkaan haitannut, sillä levättyämme jonkin aikaa lähdimme tutustumaan ympäristöön.

Kiersimme rakennuksen ja päädyimme läheisen järven kirkasvetiselle uimarannalle. Polku laskeutui alaspäin rantaan ja vasta sieltä lähtiessä huomasikin, että takaisin on kiivettävä mäen päälle. Mies meni kuntoportaita ja minä kipusin rinnettä pitkin.

Hotellit olivat kivan näköisiä ja aamiainen meillä olikin Sporttihotellin Puhti-ravintolassa.

Sää suosi vierailuamme. Kovin paljon muuta emme ennättäneet, sillä saavuimme vasta illemmalla ja matka jatkui heti aamusta Hyvinkään ja Nurmijärven suuntaan. Näistä lisää seuraavissa postauksissa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 28 heinäkuun, 2022 at 18:51

    Vierumäki on tosiaan kiva paikka, ja siellä viettää aktiivilomaa mielellään useamman päivän. Tuo vedenkeitin tosin on kyllä sellainen, että itse jään sitä aina kaipaamaan jos se puuttuu. Iltatee on sellainen, jonka haluaisin huoneessa aina nauttia.

    • Reply terhikki76 lauantai, 6 elokuun, 2022 at 19:10

      Jep, muistankin, että tästä teeasiasta on ennenkin ollut kanssasi puhetta!

    Leave a Reply