Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

PahkaGallerian tuotteita ihastelemassa Pyhäjärvellä

Ihan liki nelostietä Pyhäjärvellä sijaitsee Pyhäjärven Puunikkarin PahkaGalleria. Kävimme tutustumassa Kalevin työpajaan ja myymälään, joka oli täynnänsä puusta tehtyjä tuotteita.

Kalevi on tehnyt pahkasta tuotteita jo 38 vuotta, joten monen näköistä on ennätetty työstää. Vaikea sanoa, minkä tuotteen itse ensimmäisenä valitsisin, mutta sain monia lahjaideoita reissullamme. Ilman muuta toistekin pitää piipahtaa.

Rupattelimme tutustumisen ohessa ja Kalevi esitteli muun muassa hienoa baarikaappia. Tuotevalikoimasta löytyy pienempää ja isompaa: pöydistä ja tuoleista lähtien keittiövälineisiin ja puukkoihin. Puukukkia, valaisimia, kelloja, jopa kännykkätelinettä!

PahkaGalleria on avoinna puunikkarin ollessa paikalla, joten kannattaa poiketa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 2 toukokuun, 2022 at 02:34

    Oho, Kalevi siis on tehnyt itse kaikki myytävät tuotteet? Parin viime vuoden ajan olemme ajaneet nelostietä useaan kertaan etelästä pohjoiseen ja toisinpäin. Harmi, kun en ole tästä paikasta aiemmin tiennyt. Olisi ollut kiva pysähdyspaikka. Tosin saattaa olla, että aikataulullisesti olisi usein ollut haastavaa, sillä ainakaan useimmiten tuskin oltaisiin oltu ilman suunnitelmamuutosta aukioloaikaan paikalla.

    • Reply terhikki76 torstai, 5 toukokuun, 2022 at 07:51

      Hei, niin on tehnyt! Jospa siitä taas joskus ajelette ohi! Uskoisin, että hänen kanssaan voi myös etukäteen sopia sopivaa aikaa.

    Leave a Reply