Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Kerrassaan ihana lähituotemyymälä Pyhäjärvellä

Mietiskelin kauan aikaa, että missähän Pyhäjärven lähituotemyymälä sijaitsee! Mainontaa tuli vastaan, ja nyt lopulta viime viikonloppuna oli sopiva hetki perehtyä paikan sijaintiin. Ja siellähän se on Pyhäjärven ABC:n yhteydessä!

Lähdimmekin sitten sunnuntaiaamuna käymään myymälässä. Se avautui kutsuvan näköisenä ABC-aseman nurkassa ja hyllyt pursusivat vaikka mitä ihanuuksia. Täällä riittäisi penkomista pitkäksi aikaa. Ja jos lahjan tarve olisi, niin näistähän kyllä löytyisi. Samoin kuin omaan kotiin kaikkea kivaa!

Makustelkaapa kuvilla ja itsekin tutkin vielä niitä sekä käyn tarkemmin perehtymässä sopivalla ajalla. Lähituotemyymälän valikoima päivittyy tiheästi, joten poiketa kannattaa useamminkin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 2 toukokuun, 2022 at 02:30

    Erilaiset lähituotemyymälät ovat aina mukavia kohteita. Yleensä varsinkin erilaiset elintrvikkeet ovat mieleen, jos kotiin tulee jotain ostettua. Mutta lahjaksi tuollaisesta valikoimasta löytyisi varmasti useampiakin vaihtoehtoja.

    • Reply terhikki76 torstai, 5 toukokuun, 2022 at 07:54

      Joo, minäkin jo kävin miehelle synttärilahjaa ideoimassa. Mietin esim. kuusenkerkkäjuomaa!

    Leave a Reply