Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Uusi uniikki kahvila Villa Hymy Pyhäjärvellä

Olin ihan innoissani, kun Pyhäjärvellä vanhalla Emolahden koululla aloitti toimintansa Villa Hymy. Hymyllä on hieno joogastudio, jonka näimme kahvilassa käynnin yhteydessä.

Villa Hymyllä oli vähän aikaa sitten tarjolla myös salaattilounasta, jota oli mahdollista saada kotiinkuljetuksella. Tämä olikin loistopalvelu, kun olin sairaana kotona. Työkavereiden kanssa suunniteltiin myös paikan päällä syömistä.

Nyt viikonloppuna Villa Hymyssä oli tarjolla makeita ja suolaisia vohveleita. Savulohitäyte kuulosti jo etukäteen herkulliselta, ja lähdimmekin moottorikelkkakisojen jälkeen tutustumaan kahvilaan.

Pääsimme vanhan koulun tiloihin, ja ihastelin valoisaa joogastudiota. Tunnelma oli rentouttava, niin kuin asiaan kuuluukin. Tilat oli sisustettu viehättävästi.

Hetken kuluttua saimme vohvelit ja ai että niissä olikin syömistä! Täytettä ja salaattia oli runsaasti. Kahvit tuotiin yläkertaan tarjottimella, joten saimme vain nauttia.

On hienoa, että vanha koulu on saanut tällaista tiloihin sopivaa toimintaa. Jäädään odottelemaan, mitä Villa Hymyssä on tarjolla seuraavaksi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 2 toukokuun, 2022 at 02:28

    Kivalta kuulostava paikka ja persoonallisen näköinen! Onko kahvilayrittäjä itse remontoinut vanhan koulun mieleisekseen? Toivottavasti asiakkaita riitää.

    • Reply terhikki76 torstai, 5 toukokuun, 2022 at 07:56

      Samaa toivon, sillä yrittäjä on todella idearikas! Parhaillaan sisustaa koululle majoitushuoneita, vink!

    Leave a Reply