Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maakuntamatkailua Pohjois-Pohjanmaalla ja välillä kauempanakin

matkablogit, lähimatkailu, luonto, Pohjois-Pohjanmaa

Raahen merimaisemista nauttimassa hiihdellen

Olin viikonlopun toisessa kotikaupungissani Raahessa. Jo etukäteen olin suunnitellut hiihtolenkkiä meriladuilla. Raaheen on tehty kultamitaliladut, joille pääsee useammasta lähtöpisteestä. Matkaa voi tehdä esimerkiksi läheisiin saariin.

Sää sattui olemaan upean aurinkoinen. Meillä oli rajallisesti aikaa, joten päätimme lähteä liikkeelle keskustan tuntumasta museonrannasta. Tuntui jännältä hiihtää aivan keskustan tuntumassa.

Merelle olivat löytäneet niin pilkkijät, kävelijät kuin hiihtäjätkin. Keli oli mainio ja oli tosi kiva olla suksilla ensimmäistä kertaa tälle talvelle. Joskin matkani kului etupäässä maisemia ihaillen! Kuvat otin rannan tuntumasta.

Kävimme pikku lenkin ja suuntasimme sitten kotiin vieraita vastaanottamaan. Ensi viikonloppunakin olen menossa Raaheen, joten silloin on taas hiihtolenkin vuoro!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marika / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 3 maaliskuun, 2022 at 06:29

    Rakastan hiihtämistä. Tuntuu aina, että talvi loppuu hiihtämisen kannalta liian aikaisin, vaikka muuten kevääseen on mukava siirtyä. Mielestäni on kiva, että keskustan läheisyyteen tehdään latuja, jolloin autottomat pääsevät helpohkosti ladulle. Sinulla oli hyvä ulkoilusää ja ladut näyttivät komeilta.

  • Reply terhikki76 tiistai, 29 maaliskuun, 2022 at 06:27

    Kyllä vain, meriladut olivat hieno yllätys ja ne olivatkin vallan suosittuja! Raahessa kun lumi tahtoo olla välillä vähissä, niin siksikin hieno juttu. Mies on tykännyt, kun asun myös Pyhäjärvellä, niin täällä pääsee varmuudella hiihtämään!

  • Leave a Reply